С викнали сме да приемаме покачването на температурата като знак

...
С викнали сме да приемаме покачването на температурата като знак
Коментари Харесай

Как да се изправим бързо на крака след боледуване

С викнали сме да одобряваме покачването на температурата като знак за разболяване, а спадането ѝ до естествените под 37 градуса като знак, че към този момент сме оздравели и можем още веднъж, бързо и незабавно, да се върнем към ежедневните си задания и нормалния темп.

И още след първия или втория ден на „ оздравяването “ разбираме, че в действителност не се усещаме напълно добре и във форма, че нямаме силата, с която сме привикнали, че сякаш сме здрави, само че към момента се усещаме някак си заболели.

Това е изцяло обикновено. Процесът по възобновяване след прекарана зараза (лекарите го назовават реконвалесценция) е извънредно значим и не би трябвало да се подценява, с цел да не се стигне до преизтощение на организма и нови заболявания.

Къде отиде силата?

Борбата на тялото с причинителя на инфекцията/болестта включва активиране на комплицирани механизми за заличаване на инфектираните с вирус кафези и за обезвреждане на токсините, създадени от болестотворни бактерии, а това изисква доста спомагателна сила.

При тежки инфекции потребностите от спомагателна сила могат да се усилят с до 55%. Логично е след подобен огромен разход тялото да има потребност от време, с цел да се презареди.

Унищожаване на митохондриите?
 f
Нека напомним, че митохондриите са частите от клетката, където се създава силата за всеки орган в човешкото тяло.

Когато организма е изумен от вирус, той унищожава тези „ клетъчни енергийни заводи “ и способността ни да произвеждаме сила понижава. Дори освен това – лишената от митохондрии клетка некротизира и изпуска в кръвообращението молекули сила (АТФ), което имунната система възприема като заплаха и реагира с консумиране на нова сила за активиране на защитните сили.

С други думи, от една страна имаме нараснало ползване, а от друга – понижено произвеждане. Още ли сте сюрпризирани, че не сте в идеална форма незабавно след спадането на температурата?

Изчистване и презареждане

След края на дейния интервал на заболяването, в продължение на дни в тялото към момента циркулират отрови от битката с патогените и остатъчни субстанции от одобряваните медикаменти. Черният дроб, лимфната система, бъбреците, червата би трябвало да работят на високи обороти, с цел да изхвърлят ненужните субстанции и отрови.

Още по-сериозна потребност от филтриране има тялото, в случай че в битката с заболяването са се присъединили по този начин нужните в някои случаи антибиотици. Тяхната приложимост нарушава нежния баланс на микробиома– съвкупността от потребни бактерии в червата и води до проблеми с имунитета.

Презареждането на „ батериите “ е еволюционен и значим развой, на който би трябвало да обърнете съществено внимание.

Поддържането на мощен имунитет по време на възобновяване е значимо. Именно заради тази причина е значимо в този интервал да се обезпечи оптималната поддръжка за имунната система, като се доверим на мощните съдружници от природата. Благоприятните свойства на напълно натуралния биоактивен концентрат се явяват добра опция за бързо и изцяло възобновяване на изтощения организъм. енергизира всяка обособена клетка и последователно възвръща първичните равнища на АТФ (енергията) в тях. Богатият му състав включва плодове, зеленчуци, билки и ядки, които се явяват източник на редица витамини и минерали. Създаден като 100% органически веган артикул без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен, той е подобаващ за банкет от всички- бременни, бебета, деца и възрастни без ограничаване на възрастта

– Спете добре, най-малко по 8 часа. Ако имате опция за още няколко дни болнични след спадането на температурата, използвайте ги за отмора и възобновяване, другояче просто няма да сте ефикасни на работа.

– Хранете се разнообразно. Яжте здравословна храна, богата на витамини, минерали и омега-3 мастни киселини. Тя ще ви даде сила, както и потребни субстанции, които да укрепят здравето.

– Пийте задоволително течности. Те са значими както за детоксикацията, по този начин и за цялостния тонус.

– Правете си разходки на чист въздух. Ходенето „ по задания “ не се брои. Говорим за хубава и мудна разходка в парка под зареждащите слънчеви лъчи.

– Като спомагателна помощ за сила и детоксикация, обърнете се към. Той съдържа съсредоточената мощност на, допълнена с витамини от група B, фолиева киселина, микроелементи, минерали, витамин C и витамин D.
 d
– Засилената формула на усилва равнищата на сила на клетъчно равнище, с цел да помогне на тялото да задейства личните си механизми на възобновяване. Изследвания демонстрират, че Регулатпро подкрепя функционалността на митохондриите – енергийните централи на тялото.

Резултатът: попълване на енергийните запаси, чувство за жизнеспособност и сила.

Едновременно с това поддържа активността на сърдечната и ендокринната система, възстановява функционалностите на черния дроб и бъбреците и балансира метаболизма при наднормено тегло, високо кръвно налягане, нараснал холестерол и кръвна захар.

Дайте време на тялото си да се възвърне изцяло от инфекцията, с цел да бъде още веднъж същински стабилно на нови закани.



Повече потребна информация можете да видите във видеото и на.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Учителката пита: - Какво ще се случи, в случай че едно всичко разрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена? Иванчо дава отговор: - Ще се вдигне цената… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова ставало посредством организация, която твърдяла, че е основана в Обединеното кралствоГледайте пленяващата мексиканска поредност всяка делнична вечер от 20.00 ч. " Намирането на този спомагателен запас в бюджета е извънредно мъчно предвид на финансовото положение на страната ", съобщи министър Гълъб ДоневСрещу изпълнителя са отправени обвинявания по два члена от наказателния кодекс " Това е реваншизъм ", съобщи водачът на ГЕРБНаучи повечеFuchsia OS потегля първо за умните устройства на компаниятаТова става след заповед на министъра на здравеопазванетоВижте повода:Талантливата Цвета Страхилова страда от остра лимфобластна левкемияВ момента обстановката е доста добраЗеметресението е почувствано в БукурещАктрисата показва, че той отказал да чуе показания и доказателства, които съгласно нея имат отношение към сигурността и благосъстоянието на децата имС какви отговорности е претрупан той, съгласно уставаМайката на Станислав желае повторна инспекция, ще сезира и прокуратуратаНовата вариация на ковид бе видяна за първи път от учени в град МококаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР