С видеоконферентна връзка съдът в Бургас остави за постоянно в

...
С видеоконферентна връзка съдът в Бургас остави за постоянно в
Коментари Харесай

Ученикът, откраднал камион, остава в ареста

С видеоконферентна връзка съдът в Бургас остави за непрекъснато в ареста 18-годишния младеж, който в сряда вечерта открадна товарен камион, взе участие в гонка с полицията и катастрофира зрелищно на оживено кръстовище.

По време на следствието е открито, че камионът е откраднат през нощта от паркинг на дружество за дървопреработване. Бил е оставен отключен, а крадецът го подкарал с открит в жабката ключ.

В скоростното гонене, в което се включват 8 патрулни коли, натовареният с 23 тона ламинат камион профучава през две кръгови кръстовища, навлиза в жилищен квартал, пресича още два и по тесни улици излиза на оживения бул., където се обръща.

Няма данни крадецът, който е без шофьорска брошура, и различен път да е карал камион, само че има такива, че се е познавал с водача и притежателя на тира. Повдигнато му е обвиняване за незаконно лишаване на товарен автомобил, за което може да получи до 10 години затвор.

"Не дава безусловно никакви пояснения на този стадий и няма по какъв начин да знаем дали е съзнавал или не е съзнавал тъкмо какво е правил. Не изрази никакво страдание. Единствено сподели, че самичък си е отговорен ", сподели Зорница Щърбева - наблюдаващ прокурор.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР