С Везни ще ви е трудно. Вие ще сравнявате тази

...
С Везни ще ви е трудно. Вие ще сравнявате тази
Коментари Харесай

Не се влюбвайте във Везни …

 везни

С Везни ще ви е мъчно. Вие ще сравнявате тази любовна история с всички останали. Новите стандарти, за които даже не сте подозирали, ненадейно ще оживеят пред очите ви.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като те не обичат да се борят, само че ще създадат всичко, с цел да реализиран своето. Те се преструват, че всичко е наред, тъй като не им харесват проблемите.

Дори да обидите Везни, те няма да ви се ядосат. Те няма да приказват неприятни неща  за вас. Те просто ще продължат напред с цел да ви пожелаят най-хубавото.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като те ще ви почитат и ще се грижат за вас и постоянно ще се стараят за вас и ще ви се усмихват. Те се грижат повече за щастието на другите, в сравнение с за своето лично.

Те ще ви пишат или ще приказват с вас на сутринта. Това ще бъде диалог, който ще ви кара да се смеете на глас, те ще бъдат най-хубавата част от всеки ваш ден.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като постоянно ще виждат най-хубавото във вас. Дори когато не сте удовлетворени от това което сте сега, те ще ви припомнят кой сте в действителност.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като те ще ви одобряват такива, каквито сте. Дори и с  неприятната ви страна. Те ще влязат в живота ви, когато всички останали си тръгнат, и те ще преживеят всяка стихия с вас.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като незабавно щом разберете, че можете да се доверите един на различен, тази връзка ще бъде безконечна и ще прекарате живота си, без да си спомняте по какъв начин сте могли да живеете без тях.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като те ще ви създадат по-добри, в сравнение с в миналото сте били. Те ще запомнят най-хубавите ви мемоари, всеки мощен смях, те  са  вашият покровител и почитател номер едно.

Не се влюбвайте във Везни, в случай че не можете да ги оставите да са  в светлината на прожекторите. Защото във всяка стая, в която влизат, всички ще се извърнат към тях. Но те ще ви вземат на разположение и докато  всички ги гледат, те ще следят по какъв начин разчитате на тяхното благословение.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като те са „ да “ хора. Те постоянно ще се стараят и в никакъв случай няма да ви подведат, даже в случай че имат 100 каузи, те ще знаят по какъв начин да бъдат там, където имате потребност.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като още преди да осъзнаете, че сте влюбени,  думата  Обичам ще се изплъзне от езика ви и  това ще ви изплаши. А естественото им очарование-  това ще получите.

Не се влюбвайте във Везни, в случай че не сте подготвени в действителност да отбраните някого. Те са склонни да виждат най-хубавото във всеки, затова  дават на хората прекалено много шансове. И това ще ви нарани, в случай че страдат от други, които са този вид хора. Ще видите, че те не виждат у другите зло, а когато се опитате да обясните това, те няма да ви схванат. Те обичат да имат вяра, че претекстовете на всеки са положителни и същински,  като личните им.

Не се влюбвайте във  Везни, тъй като те ще станат вашата  най-хубава, най-истинска любовна история, тази, за която вие се оглеждате, и без значение дали това се е случило или не, вие ще бъдете признателни за това, че сте обичали някой сходен.

https://thoughtcatalog.com/kirsten-corley/2017/10/dont-fall-in-love-with-a-libra/

Не е фантастика: “Никога никого не молете за нищо … ”

 

Мнението е на практикуващ магьосник  рунолог: Това е Безупречен прийом бързо да  повишите своя енергиен капацитет, а също по този начин и: да постигнете стремглав триумф в работата, бизнеса, да ви преследват…

Цялата публикация

Странният закон на взаимоотношението: Колкото повече помагате- толкоз по-зле ще се отнасят към вас

 

“Този, който може всичко, е отговорен за всичко. ” В сложни обстановки се нуждаем от помощ. И когато я получим, от време на време решаваме, че са ни задължени още и още. Ставаме взискателни,…

Цялата публикация

Паранормалните качества на зодиакалните знаци – Топ 5

 

Повечето хора имат такива паранормални качества, без даже да  виждат това. Например, можете да определите  по кое време някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите качества се демонстрират единствено в…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР