С ветът на киното отдавна не е същият, а секс

...
С ветът на киното отдавна не е същият, а секс
Коментари Харесай

Позабравените холивудски секс скандали

С ветът на киното от дълго време не е същият, а секс свадите и обвиняванията в тормоз започнаха от ден на ден да притеглят светлините на прожекторите. Джони Деп и Арми Хамър са актьорите, за които четем в последните месеци, само че с тях надалеч не се изчерпва листата на прегрешилите. Днес си припомняме част от позабравените холивудски кавги.

Бен Афлек

През 2003 година Афлек беше упрекнат за опипване на своята колежка Хилъри Бъртън, по време на присъединяване си в предаването „ Total Request Live” по MTV. По това време той е на 31 години, а тя – 21. Актьорът се откровено се извени в Twitter за неприличната си постъпка.

Ед Уестуик

През 2017 година звездата от сериала „ Клюкарката” е упрекнат в обезчестяване от 27-годишната актриса Кристен Коен. В края на същата година се поява още едно обвиняване за обезчестяване, както и за полово нахлуване. Актьорът отхвърля всички обвинявания, а съдът го оневинява заради липса на доказателства.

Силвестър Сталоун

Екшън звездата е упрекнат в полово принуждение над тинейджърка през 1986 година Неидентифицирано 16-годшно момиче декларира пред полицията в Лас Вегас, че е била застрашена и принудена да прави секс със Сталоун и неговия телохранител Майкъл Делука. Днес артистът е на 71 години и назовава историята нелепа и изрично погрешна, а някогашната му брачна половинка Бриджит Нилсън споделя, че по време на целия си престой в Лас Вегас са били неразделно дружно.

Чарли Шийн

Шийн е упрекнат в обезчестяване на своя сътрудник Кори Хайм, по време на фотосите на „ Лукас” през 1986 година. Тогава Хайм е на 13, а Шийн на 19 години. Обвиненията към артиста идват от Доминик Браша, който е другар на Хайм. Шийн отхвърля тези изказвания, а по-късно майката на Хайм признава, че синът ѝ е бил измъчван, само че не от артиста.

Джон Траволта

Актьорът е упрекнат за полови похищения и неприлични подмятания към 21-годишен теляк по време на престоя си в хотел в Калифорния през 2000 година Полицията не намира задоволително доказателства и обвиняванията падат. Самият Траволта, който през днешния ден е на 63 години, отхвърля сходни обвинявания от предишното.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР