С верига на крака е намерено 14-годишно момиче в двора

...
С верига на крака е намерено 14-годишно момиче в двора
Коментари Харесай

Откриха 14-годишно момиче с верига, леля му го връзвала

С верига на крайници е открито 14-годишно момиче в двора на учебно заведение в Провадия от инцидентен минувач. След подадения от жителя сигнал на място дошъл патрул, а детето е отведено в полицията, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна.
Момичето е било настанено в дома на вуйна си като приемно семейство с решение на Провадийския областен съд през 2013 година. Срокът на настаняването бил тригодишен. Той е продължен и работи и сега, ще се ревизира на какви учредения.
Според информацията лелята Г. И. тя връзвала 14-годишната си племенница с железна верига с катанец за легло, тъй като постоянно бягала. Днес момичето е съумяло да отключи катинара и да избяга още веднъж.
Според обясненията на дамата то бягало, с цел да прави обири. Само за последните дни съумяло да избяга от вкъщи си повече от 20 пъти.
Не се прецизира по какъв начин момичето се е озовало вързано и в учебното заведение.
За скандалния случай е известена Агенцията за протекция на детето. Прокуратурата е назначила съдебнопсихиатрична експертиза на момичето, което е ученичка в осми клас в локално учебно заведение.
Образувано е досъдебно произвеждане за незаконно отнемане от независимост на малолетен.
Действията по следствието не престават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР