С вчерашния си обявен ход, че ще върне мандата Слави

...
С вчерашния си обявен ход, че ще върне мандата Слави
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Слави Трифонов иска втори мач

С вчерашния си разгласен ход, че ще върне мандата Слави Трифонов направи два хода – първият ход е рационален и отвод от присъединяване във властта, а вторият е алегоричен с  репликата за шахматистката Антоанета Стефанова.
Това съобщи социологът Андрей Райчев в утринния блок на Българска национална телевизия желанията на Има Такъв Народ да върнат мандата, незабавно откакто го получат.
 Андрей Райчев: Партията на Слави Трифонов се стреми да бъде първа политическа мощ Андрей Райчев: Партията на Слави Трифонов се стреми да бъде първа политическа мощ
„ Всички се надяват Слави Трифонов да направи държавно управление и да завърши като политически план. Той може елементарно да направи правит...
Според Райчев по-различен метод ГЕРБ и Българска социалистическа партия виждат изборите, Трифонов по различен. При едни свободни избори и с цялата популярност на Трифонов като втори, се надява да нарасне и надали мисли за вреди, уточни той. 
Според него концепцията на Слави Трифонов е, че желае втори мач, т.е. в случай че е приключил наедно или е изгубил първия мач с 0:1, желае да бие във втория мач с 3:1. Слави Трифонов играе за програмата най-много. Ако това не се удостовери от стратегия най-много, ще би трябвало да мине на програмата най-малко, посочи Андрей Райчев.
Никой няма да има лукса на цялата власт, акцентира социологът и запита, че е в случай че е по този начин, всеки месец ли щяло да има избори.         
Той чака третият мандат да го получи Българска социалистическа партия. Ако някои може да сформира нещо е госпожа Нинова и ще направи заплашителен автогол, в случай че сформира. Проблемът е, че би трябвало да мине през народен конгрес, където ще получи рецензия и вътрешнопартийни проблеми, счита социологът. 
Според Райчев, когато президентът дефинира датата за изборите би трябвало да се мисли дали са признати всички изборни правила и какъв брой ще е бюджетът. Андрей Райчев не чака, в случай че има служебно държавно управление, да бъде устойчиво или да се запомни с нещо.
 Социолози плануват експертен или малцинствен кабинет в прескачането на червени линии Социолози плануват експертен или малцинствен кабинет в прескачането на червени линии
За да се направи държавно управление в този парламент, би трябвало да се прескочат забележителните червени линии. Това съобщи социологът от „ Алфа...
Според политолога Румяна Коларова, която също участва в студиото на Българска национална телевизия разяснява, че оттук насетне сме очевидци на една активност, която ще извършат съвсем всички партии – да управляват и лимитират вредите. Единствената партия, която ще излезе без вреди е Движение за права и свободи. Оттук нататък развиването на събитията ще бъде в границите на пиар терминология, уточни тя.
Според нея малко време ще би трябвало на хората, с цел да схванат какви глупости били изговорени в 45-тия парламент. Слави Трифонов не може да зависи и ще ръководи тогава, когато е самостоятелен от останалите, уточни Коларова. Шансът на Слави Трифонов бил да направи кабинет с огромно болшинство, с което една партия нямало да изнудва всички останали. За него Европа е нещо, което е на лека ръка е отхвърлил, а работи на сцената, посочи Румяна Коларова.
Тя счита, че ясно се върви към предварителни избори, а дребните партии нямало по какъв начин да поемат отговорност. Коларова е на мнение, че не са толкоз значими измененията в Изборния кодекс, колкото актуализациите в бюджета. „ Когато отидоха в Народното събрание, те го свършиха като кучето на равнищата “, разяснява тя.
Ако нещо би трябвало да се гледа деликатно оттук насетне е служебното държавно управление, сподели още Румяна Коларова.
Прочетете още по тематиката:
 Държавни институции заплащат обилно за социология единствено седмица преди изборите Държавни институции заплащат обилно за социология единствено седмица преди изборите
Властта пазари предизборно социология: Министерството на туризма е упълномощило изследване за туристическия пазар на българския " Галъп " (...

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР