С възрастта желанието да печелите се превръща в желание за

...
С възрастта желанието да печелите се превръща в желание за
Коментари Харесай

Кои зодии са все безпарични и кои са царе на финансите

С възрастта желанието да печелите се трансформира в предпочитание за икономисване. Това споделя съветският публицист Михаил Жванецки и е прав, само че тази поговорка не визира всички. Има доста хора по света, които са изрично неспособни да се дисциплинират.

Представяме ви по какъв начин другите зодиакални знаци ръководят парите и кой от тях се оправя най-зле в това.

Водолей

Този знак е фокусиран върху творчеството. Финансовото ръководство е скучно, досадно и не постоянно разбираемо за него. Водолеят постоянно живее за през днешния ден, не мисли за бъдещето, аргументирайки това: през днешния ден има пари, има работа, а какво ще се случи по-нататък - ще забележим.

Доходите и благосъстоянието на Водолея зависят от неговото отношение. Ако желае, той може да завоюва доста прилични пари, и без предпочитание даже няма да вдигне пръст. Такива хора се нуждаят от някой, който ще е подготвен да поеме контрола върху финансите, който има и педагогичен функционалности: да ги принуди от време на време да работят.

Стрелец

Безгрижието, което отличава някои Стрелци, съчетано с обич към безсмислената тишина, дава тъжни резултати. " Аз съм на заобиколки ", е типична тъжба на Стрелците, които от време на време седят без пари, " макар обстоятелството, че печелят доста добре ". Ситуацията се утежнява от пристрастеността на този знак към вълнението и риска, както и от безгрижното отношение към дълга.

Стрелецът приема заеми и дава пари назаем, без да мисли за следствията и непринудено оказва помощ на другите, взимайки заеми без необикновен надзор. В подобен нервозен и многолюден ураган Стрелецът може да прекара цялостен живот.

Близнаци

Печели добре и може да печели пари от нищо. Тук свършват финансовите гении на тази зодия. Как да харчи, защо да харчите, къде да влага и какво да спести - за Близнаците всичко това е тъмна гора. За благополучие сметката им се цялостни бързо, тъй че Близнаците постоянно са на плюс и съвсем не страдат от личната си липса на гений в финансирането.

Везни

Везните не са толкоз щастливи, колкото Близнаците - разноските им са по-високи от приходите. В същото време, Везните не могат да се нарекат небрежни: те наблюдават своите финанси и се пробват да управляват разходната част, само че не постоянно сполучливо. Причината е в склонността им към бизнес завършения. Везните влагат в планове, които по-късно се пръскат като сапунени мехурчета.

Уви, неуспехите рядко ги научават на нещо и Везните подхожда към вложенията като фанатици на карти: " Другата игра да пристигна и несъмнено ще съм късметлия. "

Везните би трябвало да признаят, че им липсва вътрешен глас и затова би трябвало да влагат благодарение на надеждни експерти.

Дева

Практичността на земната Дева се изключва, когато става дума за пари. Не печалят неприятно, само че харчат неправилно. И те въобще не знаят по какъв начин да се оправят със заемите: вземат ги, без да мислят, не се отхвърлят в точния момент, одобряват нови, и по този начин нататък до безспир. Всичко, от което се нуждаят за естествен, спокоен живот в обилие, е да изплащат задълженията и да се учат да ръководят лични, а не заети пари.

Овен

Ако има хора някъде, чийто главен принцип е „ живей един път “, то постоянно това е Овенът. " Видях, влюбих се, купих го " - този механизъм работи с всичко - от нов смарт телефон до автомобил. Овенът обича да живее добре и красиво и за разлика от останалите той поддържа думите с каузи: той се радва на живота, без да се отхвърля от нищо.

За благополучие Овенът се разгръща единствено в границите на своите финансови благоприятни условия: той съвсем не тъне в заеми, не взема заеми и не изхвърля последните си пари напразно. Това значи, че хедонизмът е отлично комбиниран с възприятие за съразмерност. Златна композиция, нали.

Риби

Рибите имат всички шансове да са добре с парите, просто не трябва да са мързеливи. Само че с това от време на време имат проблеми. И даже разбирането, че си коства малко да работят, с цел да може новите благоприятни условия да се отворят, не постоянно въодушевява Рибите. Не този път, а идващия... те мислят, мислят и най-после отново падат на дивана, губейки порядъчен джакпот.

Може би всичко идва от обстоятелството, че Рибите могат да претърпяват и да се задоволяват с малко?

Телец

Точно както Рибите, и Телците са склонни да бъдат мързеливи и не се тревожат от пропуснатите шансове. Но когато те в действителност се нуждаят, работят без да стопират с дни, реализират задачите си и печелят доста добре. И те знаят по какъв начин да оценят това, което са спечелили. Телецът е развил интуицията си и може да заобикаля търговски завършения, знаейки по кое време да спре да залага.

Можете да поискате заем от тях, само че бъдете деликатни: Телецът ще бъде първият, който ще ви подсети, че е пристигнало времето да платите дълга си и може да го изтриете от живота си, в случай че отложите връщането даже с един ден.

Рак

За този знак е значимо да се усеща в сигурност във всеки смисъл. Финансово благоденствие, задоволително наличност в сметките, липса на съществени задължения - всичко това е належащо за рака, с цел да има естествен живот. Затова той заобикаля вложенията, застрахова се колкото е допустимо повече в бизнеса, не харчи повече от нужното и знае по какъв начин да живее в границите на своите средства.

В същото време, на Рака постоянно му липсва шанс и не вижда доста пари по принцип.

Лъв

Кралски човек, Лъвът не може да си разреши да живее непретенциозно. Това, съгласно него, е неприлично и унизително. Лъвът презира евтините неща и всичко, което се назовава с думата " бюджет ", за него е съмнително.

Но щедростта на Лъва се отнася единствено до тези неща и услуги, които ще му оказват помощ да живее щастливо. Медицина, спорт и вярна храна са финансовите цели, за които Лъвът не пести. В други области той се пробва да поддържа баланс сред демонстрацията и опциите на портфейла си. Въпреки че, несъмнено, прословутото шоу за него е по-ценно от парите.

Скорпион

Скорпионите обичат парите, знаят по какъв начин да ги печелят и парите като цяло са доста значими за тях, макар че не се припокриват с всичко останало. Скорпионите могат да ценят парите, тъй като не ги получават елементарно.

Този знак не има вяра в приключенията и е доста деликатен, само че не можем да го назовем и лаком или свидлив. Липсата на пари изважда Скорпионите от равновесие, те се усещат потиснати и безпомощни, след което се взимат в ръце и стартират да работят с двойна мощ, с цел да запълнят сметката си.

Козирог

Тези знаци съвършено съчетават смелостта и благоразумието, те знаят къде да влагат, тъй че да не е мъчително. Козирогът нормално има фантазия, за която е подготвен за всичко. В това влиза отказване на себе си по доста способи, непретенциозен живот и никакво бърборене. Търпението е същински покровител на Козирозите, които могат да чакат толкоз дълго, колкото им е належащо, да не бъркат или да бързат. И всичко това за да се реализира мечтаното.

Източник: /jenata.blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР