С възгласи "Това не е краят!" и "Спрете кражбите" привърженици

...
С възгласи "Това не е краят!" и "Спрете кражбите" привърженици
Коментари Харесай

Привържениците на Тръмп не падат по гръб!

С възгласи "Това не е краят! " и "Спрете кражбите " последователи на президента Доналд Тръмп стачкуваха по цялата страна през вчерашния ден, отказвайки да одобряват провалянето на изборите и повтаряйки голословните изказвания на Тръмп, че демократите са спечелили с машинация, осведомят международните информационни организации.

От Атланта и Талахаси до Остин, Бисмарк и Финикс, тълпи с бройка от няколко десетки до няколко хиляди души - някои от които намерено носещи огнестрелни оръжия - отричаха новината за успеха на Джо Байдън, оповестена от американските медии след изпълнени напрегнато три дни на преброяване на бюлетините.

В някои градове имаше спречквания сред последователи и съперници на Тръмп.

В Атланта, щата Джорджия, отдавнашна цитадела на републиканците, събралите се близо хиляда поддръжници на Тръмп викаха "Хвърлете го в пандиза " по адрес на Байдън, "Това не е краят! " и "Фалшиви вести ". Улиците бяха залети от американски флагове и плакати с облика на Тръмп.

Няколко хиляди поддръжници на Тръмп се събраха в Харисбърг, щата Пенсилвания, който изигра основна роля за успеха на Байдън.

"Ако не спрем това през днешния ден, всичко ще свърши ", съобщи 66-годишният Брус Филдс по адрес на медиите, оповестили Байдън за победител. "В противоположен случай ще кажем довиждане на свободата ", добави той. Двайсетина тежковъоръжени мъже, някои в камуфлажни дрехи, се причислиха към митинга.

Във Финикс, столицата на щата Аризона, също извоюван от Байдън, за няколко часа се събра навалица от близо хиляда души, с цел да изразят поддръжка за Тръмп и отчаяние от резултатите от изборите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР