С вас сме, Подкрепяме ви в усилията да се спре

...
С вас сме, Подкрепяме ви в усилията да се спре
Коментари Харесай

Жители на Правец: Подкрепяме БСП в борбата срещу високите цени

" С вас сме ", " Подкрепяме ви в напъните да се спре безумното повишаване на храните и да има таван на цените ", обявиха поданици на Правец на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която участва на обичайния празник-събор на града. Заедно с членовете на Народно събрание и водачи на листи в 24 МИР и в София-област Георги Свиленски и Иван Ченчев тя си купи обичайни български произведения, създадени от локални занаятчии и изложени на празничната улица.
Ловчанският митрополит Гавриил и свещеници от епархията отслужиха церемониален водосвет за здраве и благословиха жителите и гостите на Правец. Духовникът поздрави Нинова за битката й против Истанбулската спогодба и съхранението на фамилните и християнските полезности. 
Българска социалистическа партия в Бургас откри предизборната си акция на осведомителния пункт на социалистите, който се намира на бул. " Богориди " до Часовника. На събитието участваха лидерът на листата инж. Петър Кънев и претендентите за народни представители.
" България е в извънредно тежка политическа рецесия, която прерасна в икономическа. Един от законите, които Българска социалистическа партия ще вкара незабавно в новото Народно събрание, ще е за таван на цените и за ограничението на спекулата. Много е значимо политическите сили и водачите да схванат, че са длъжници на българите, с цел да се сформира най-сетне държавно управление. Когато покрай нас тече тежка война, това е извънредно значимо ", акцентира инж. Кънев.
Водачът на листата в Плевен проф. Румен Гечев и кандидат-депутати от Българска социалистическа партия организираха първа среща с гласоподаватели в Белене. Разговорът мина в оживена полемика по изборната платформа на обединението, предлагаща решения по основни проблеми като ограничение на инфлацията и повишение на приходите, обществена отбрана и целева поддръжка на дребните и междинните компании. Особен интерес бе проявен към позицията на Българска социалистическа партия за мирното решение на рецесията в Украйна и за довеждане докрай строителството на атомната централа в Белене.
Борис Цветков, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " за област Перник, дружно с претендентите за депутати Ива Борисова и Иван Димитров се срещнаха с гласоподаватели в село Драгичево и град Батановци, където поздравиха за юбилея Василка Караманчева. Освен своя 80-и рожден ден, тя отпразнува и 60 години като член на социалистическата партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР