С вас нямаме червени линии и вече демонстрираме мнозинства по

...
С вас нямаме червени линии и вече демонстрираме мнозинства по
Коментари Харесай

Атанасова: С ДБ демонстрираме мнозинства по важните теми

С вас нямаме червени линии и към този момент демонстрираме болшинства по тематиките Еврозона, оръжие за Украйна, енергетика, План за възобновяване и резистентност , както и по тематиката със закупуване на вторите самолети F-16 . Това съобщи Десислава Атанасова по време на срещата сред ПГ на ГЕРБ-СДС и „ Демократична България “ в зала „ Изток “ на Народното събрание.
 срещи ГЕРБ Български напредък Демократична България Георги Димитров
Христо Иванов смята, че без значение от това, че не се обрисува ясна формула за съставянето на кабинет и че Демократична България не е измежду очевидните мандатоносители, е значимо да се водят диалози и да се търсят допирни точки.
 срещи ГЕРБ Български напредък Демократична България Георги Димитров
„ Ние не виждаме опция да подкрепим възможен първи мандат, само че това не ни пречи да имаме допирни точки и да работим дружно “, сподели съпредседателят на обединението и добави, че това е част от усилието за някаква нормализация на българската политика. Разумна фискална политика и Еврозоната той означи като приоритет, както и тематиката с правосъдната промяна и антикорупционните старания.

„ Нашата диагноза е, че политическата рецесия в последна сметка се свежда до равнища на съмнение “, изясни Иванов и добави като проблем и систематичната корумпираност на политическия развой като подобен.
 срещи ГЕРБ Български напредък Демократична България Георги Димитров
Делян Добрев обърна изключително внимание на тематиката с цените на горивата, като означи, че тя е съществена и за ГЕРБ, и за Демократична България. Българският консуматор продължава да заплаща по 3,50 лева, посочи той и добави, че е твърдо решен да продължи битката с тази неправда.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР