„С Валери вече не сме заедно. Неговите нагони се оказаха

...
„С Валери вече не сме заедно. Неговите нагони се оказаха
Коментари Харесай

Божинов платил 100 бона на Биляна да мълчи

„ С Валери към този момент не сме дружно. Неговите нагони се оказаха по-силни. Не, че съм престанала да го обичам, просто неговите заболели инстинкти и желанието да ги задоволи, ме нараниха като жена “, гласеше част от обществената изповед на Биляна Дол във връзка раздялата й с Валери Божинов.

От тези думи към този момент няма и диря в обществения профил на сръбкинята – бяха изтрити со кротце, со богатство. А съгласно упорития слух, с цел да изчезнат, Божинката е платил баснословна сума. В общественото пространство се шушука, че футболистът е „ помолил “ някогашната си половинка да мълчи за раздялата им, за което я „ поощрил “ със 100 хиляди лв..

Уговорката била Биляна освен да изтрие поста в Instagram, само че и да не дава изявленията нито за български, нито за задгранични медии; да не разяснява пред близки и познати повода за раздялата им, както и интимни детайлности от връзката им; да не пуска в обществената мрежа изявления, уронващи престижа на Валери. Дол приела договорката, защото й трябвали пари, а и нямала интерес да се унижава в допълнение в медиите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР