“С ваксините няма да се поставят чипове, хората нека слушат

...
“С ваксините няма да се поставят чипове, хората нека слушат
Коментари Харесай

Кантарджиев: Хората нека слушат експертите. С ваксините няма да се поставят чипове!

“С имунизациите няма да се слагат чипове, хората дано слушат специалистите ”, разяснява пред bTV шефът на Центъра за заразни и паразитни заболявания професор Тодор Кантарджиев. Кантарджиев изясни още, че напролет са се вземали ограничения, чиято цел е била да се дочака идването на имунизациите. По думите на експерта, имунизациите ще бъдат тествани и утвърдени от Европейския съюз, преди да влязат в приложимост. Той посочи още, че те ще стигнат до българските жители тогава, когато доближат и до европейските.

Първата група ваксини, обясни Кантарджиев, са въз основата на осведомителното РНК. Сложена в доста дребни липозомални мастни капчици, тя влиза с ваксина та, стига до най-близките му кафези, които одобряват капчиците с РНК ваксина та и това РНК прави по този начин, че твоята клетка стартира да създава антигените на вируса, с цел да се построи клетъчен имунитет. 

“Фирмата " Модерна " е компанията, която от десетилетия прави ваксини на основата на РНК. Втората група са ваксини, при които ДНК от вируса на ковид се вкарва в различен вирус. Имунизацията е със жив вирус, който инфектира клетките ни и те създават антиген. Третите са с подготвен белтък на този антиген. Те са най-подходящи съгласно нашия Национален ваксина ционен проект ”, приключи шефът на Центъра за заразни и паразитни заболявания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР