С Ваклин съм се срещала два пъти. Един път в

...
С Ваклин съм се срещала два пъти. Един път в
Коментари Харесай

Кметицата Иванчева за Ваклин: Дори не се сещам кой е този образ

" С Ваклин съм се срещала два пъти. Един път в Общината, когато пристигна и сподели, че ще направи детска площадка. Преди това е било първоначално. Не съм му поставяла условия, даже не се сещам кой е този облик ". Това съобщи пред публицисти в съда кметицата на " Младост " Десислава Иванчева.  

Тя и заместничката й Биляна Петрова приказваха пред публицисти преди началото на второто съдебно заседание, на което се гледат ограниченията ми за неотклонение. И двете са безапелационни, че не са забавили преписката за строителство на компанията на Ваклин съзнателно.

" Гледали сме ги постепенно. Поради неналичието на хора някои неща са се забавили. Тази кореспонденция не е била нищо по-особено от останалите ", съобщи Биляна Петрова.

Иванчева съобщи още, че не се е съгласявала заместникът й проектант Румен Русев да заема мястото й.

" Искам другият заместник-кмет да бъде – Владимир Клисуров ", безапелационна е Иванчева.

Гледането на ограниченията неотклонение стартира с час забавяне.

Иванчева и Петрова отхвърлят виновността си, а Петко Дюлгеров е написал пояснения, че е получил подкупа от Александър Ваклин и си е взел 14 000 евро комисиона. Засега Дюлгеров не се е отказал от показанията си.

Забавянето на мярката стана, защото юристите на арестуваните се запознаваха със Специалните разследващи средства по делото, които са в 10 тома. Адвокатът на Десислава Иванчева Марин Марковски пожела да не се дава ход на делото, тъй като кметицата на " Младост " не се е срещнала със СРС материалите по делото.

" Не съм осведомен с материалите по делото, не сме обсъждали с юрист Тодорова дали да се срещна ", добави и Дюлгеров.

Молба, че желае да се запознае с материалите по делото към съда подаде и Биляна Петрова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР