С.В. Дейт чака пет години да попита президента на САЩ

...
С.В. Дейт чака пет години да попита президента на САЩ
Коментари Харесай

Журналист чака 5 г. да зададе въпрос на Тръмп: Съжалявате ли за всичките изречени лъжи

С.В. Дейт чака пет години да попита президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп един въпрос: " Господин Президент, след три години и половина (президентство), съжалявате за всички, всички неистини, които изговорихте на американския народ? ".

Въпросът беше заложен на брифинг на Тръмп в Белия дом в четвъртък. Той отговори на въпроса с въпрос " защо " и " за този, който е направил ".

Wow. A reporter (I'm not sure who he is) asks Trump, "after three and a half years, do you regret all the lying you've done to the American people? " Trump quickly moves on to the next question. pic.twitter.com/DHn3UvXHnN
— Aaron Rupar (@atrupar) August 13, 2020
" Вие направихте ", продължи Дейт, който е сътрудник на Huffington Post в Белия дом. " Десетки хиляди ", стартира да споделя журналистът преди Тръмп да го прекъсне и да се обърне към различен публицист, който зададе въпрос за налозите.

През юли " Вашингтон пост " писа, че американският водач е изрекъл повече от 20 000 " неистини " по време на президентството си.

Пред " Гардиън " Дейт разяснява, че е задал въпроса, тъй като за първи път е имал опция. Той разясни, че се е опитал да зададе въпрос през март, само че е бил отсечен по средата на въпроса. Журналистът разясни, че президентът нормално търси едни и същи публицисти. По думите му лъжите на Тръмп ще бъдат единственото нещо от президентството му, което ще се помни след 10 година Той не е сюрпризиран от пренебрежението на американския водач. С.В. Дейт ще се опита отново да зададе въпрос.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР