С увереност за сигурна и убедителна победа ГЕРБ/СДС - Варна

...
С увереност за сигурна и убедителна победа ГЕРБ/СДС - Варна
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листите в София и Варна

С убеденост за сигурна и безапелационна победа ГЕРБ/СДС - Варна записва през днешния ден в РИК листата  с претендентите си за народни представители за идния парламентарен избор на 2 април. Тя беше показана от регионалния водач на ГЕРБ Иван Портних и от административния секретар на регионалната конструкция Павел Христов.

На регистрацията бяха лидерът на листата Даниел Митов, зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ, вторият след него спортният министър в държавното управление на Борисов варненецът Красен Кралев, регионалният водач на МГЕРБ – Варна Славена Точева- на трето място, Павел Христов –четвърти, на пето място –адв. Бранимир Балачев. Присъстваха представителите на цялата листа, както и  общински, и районни ръководители, симпатизанти на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

„ До предварителните парламентарни избори на 2 април се стигна макар напъните на ГЕРБ/СДС за сформиране на постоянен кабинет в 48-то Народно събрание, който беше на експертно равнище и с ясна визия за излизане от рецесиите в страната. За 2 години получихме медиатори с комисионни, инфлация, миграция и изолираност, спрени европроекти, саботиране на Автомагистрала ”Хемус ”, блокиране на част от бюджета на Варна за предходната година ”, сподели регионалният координатор и кмет на града Иван Портних.

Той напомни, че на последните парламентарни избори на 2 октомври ГЕРБ/СДС – Варна беше с най-хубав резултат от всички политически сили,  във всички изборни региони и изпратихме 5 – ма депутати в Народно събрание. За още по-голям триумф на идния избор се залага на същия отбор  с дребни промени.  Във варненската листа на ГЕРБ/СДС, която този път е с 32 души, са показани съвсем всички общини в региона-Ветрино, Аксаково, Вълчи дол, Провадия, Суворово, Дългопол, Белослав, както и 5-те региона на община Варна.

Участие имат  съдружните сътрудници от Съюз на демократичните сили и Гергьовден. Над 1/3 в листата   са млади хора  – до 30-35 години, с висше обучение и добра професионална реализация. Сред новите лица  има адвокати, икономисти, инженери, детска учителка, мениджъри.

„ Току що регистрирахме листата на ГЕРБ-СДС за 25 МИР с лидер Бойко Борисов. Влизаме с ясното схващане да сме първа политическа мощ ”, това съобщи Анна Александрова.

„ За нас е доста огромна чест в тъкмо този МИР Борисов да е водач. Ние сме единствената партия, която потвърди, че можем да носим политическа отговорност, че желаеме да има постоянен кабинет и, че желаеме работим за хората. Пожелавам триумф на всички претенденти от листите на ГЕРБ, и се надяваме с триумф да приключим изборите ”, сподели още Александрова.

„ По отношение на позициите, по този начин като са подредени, се преповтарят с тези от предходните избори. Листите ни са от изключителни експерти и младежи, с което се гордея. В нашия мощен тим на 25-ти регион в никакъв случай не е имало различия във връзка подреждането на листата “, разяснява още Александрова.

Документите за регистрация на листата с претенденти за народни представители бяха импортирани от Анна Александрова, от регионалния координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев, координатора на ГЕРБ за 25 МИР Татяна Георгиева, и претендентите за народни представители Петър Николов и Борислав Куртев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР