С уверение, че олимпийските игри в Пекин ще се проведат

...
С уверение, че олимпийските игри в Пекин ще се проведат
Коментари Харесай

Почти нормални игри: как Пекин планира да проведе зимната олимпиада

С увещание, че олимпийските игри в Пекин ще се проведат по естествен метод уредниците на конкуренцията се обърнаха към всички участници, спортни федерации и почитатели. До зимните игри в Китай остават по-малко от три месеца, а страната се готви да бъде хазаин на първо интернационално съревнование след началото на пандемията от COVID-19.

Организаторите оповестиха, че по време на игрите ще се продава бира, ще работят магазините за сувенири, както и заведения за хранене с задгранична кухня.

Зимните игри в Пекин ще се проведат сред 4 и 20 февруари. На тях няма да участва задгранична аудитория, а участниците ще бъдат подложени на ежедневни проби. Китай се придържа към нулева Коронавирус политика, като употребява някои от най-строгите ограничения в света.

Все още има и доста въпроси, към които нямат изясненост. Сред тях са това по какъв начин ще се разпределят билетите и по какъв начин публиката ще се отделя от спортистите.

" Изобщо нищо не се е трансформирало - единствено ограниченията за предварителна защита на Коронавирус, които са като обличане на дъждобран ", сподели Сю Жиченг, чиновник от Организационния комитет на Пекин. Според него е допустимо да има и известно стеснение поради прецизната изолираност.

По време на игрите спортисти, публицисти, доброволци и чиновници по организацията ще бъдат сложени в балон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР