С увеличението на доходите за учители и пенсионери и с

...
С увеличението на доходите за учители и пенсионери и с
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Икономическият растеж ще бъде осезаем във всеки регион

С нарастването на приходите за учители и пенсионери и с Програмата за родителите на деца до 5 година, които желаят прибързано да се върнат на работа, в бюджета за идната година ще бъдат заделени в допълнение 530 млн. лева, без да се усилва недостига.

Работим за нарастване на заплатите и на военните и служителите на реда, както и за растеж на приходите в други секторни политики. Целта ни е икономическият напредък, който реализираме в народен проект и чакаме да доближи 3,9 % в края на 2017 година, да се усети във всеки район.

Това съобщи Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, зам.-председател на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията на изнесена работна среща на регионалното управление на ГЕРБ-Силистра,организирана във Варна.

Областният началник на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров приветства Цветан Цветанов и регионалния координатор и кмет на Варна Иван Портних.

След разбор на изборните резултати Цветанов даде висока оценка на работата на регионалната организация на ГЕРБ в Силистра. И благодари за извънредно положителната работа на Алтимир Адамов, депутат от Силистра, на кметовете и регионалното управление, без чиято помощ Политическа партия ГЕРБ не би осъществила политиките в региона.

Още занапред започваме дейна подготовка за локалните избори, разгласи Цветанов, като изрази вяра, че с надвит резултат партията ще се поздрави и в Ситово, и в Главиница.

Представителите на структурата на ГЕРБ-Силистра сложиха пред Цветанов казуса за тировете, които минават през града, с цел да стигнат до митницата. Причината е неналичието на подобаваща инфраструктура на 7 км от румънска страна. Цветанов се ангажира въпросът да бъде подложен и да се откри решение на идното съвещание на държавните управления на България и Румъния, което ще се състои във Варна.

В рамките на срещата бяха коментирани напъните на държавното управление за привличане на вложения и казусът, който работодатели срещат с намирането на работна ръка с съответни на търсенето умения.

Цветанов се ангажира в края на идния месец да посети общини от Силистренска област. „ През последните месеци съм провел срещи в доста региони на страната. Винаги сме били покрай хората и ще продължим да работим по този начин “, заключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР