С уважение към възрастните хора - това е мотото на

...
С уважение към възрастните хора - това е мотото на
Коментари Харесай

Smart Social Care отвори врати - най-новата луксозна резиденция за възрастни хора

" С почитание към възрастните хора " - това е мотото на най-новата първокласна резиденция за възрастни Smart Social Care, която отвори порти в София. Домът се намира в спокоен, затворен комплекс с аспект към Витоша, а базата и грижата към обичаните ни възрастни хора е от най-голям клас. Тук всеки получава шанса за нови другарства, контакти, успокоение, незабавни медицински грижи, арт лечения и даже юридически и финансови съвещания.

Здравето на гостите в резиденцията се наблюдава 24 часа в денонощието благодарение на българските умни гривни Wellky от ново потомство, които наблюдават във всяка секунда положението на всички индикатори на всеки от гостите на дома, в това число може да бъде проследено местоположението на индивида през последното денонощие. В случай, че гривната не е била на ръката на притежателя си повече от 12 часа, незабавно бива открита връзка благодарение на прът център. 



Екипът на Smart Social Care залага на уютна, другарска конюнктура, опция за незабавни медицински грижи, остеопатия, персонален доктор, арт лечения, рехабилитации, културни мероприятия и високо качество на живот. Тук вашите близки могат да получат всички нужни грижи и улеснения, а също по този начин и опцията за обществени контакти. Резиденцията работи със експерти, които подсигуряват отлична грижа за здравето на потребителите. 



Първата самодейност на Smart Social Care е ориентирана към известни спортисти и хора от региона на изкуствата в преклонна възраст. Резиденцията ще отвори порти за тези от тях, които се нуждаят от висококачествени грижи, само че не биха могли да си ги разрешат. 



Домът е отворен за всички възрастни хора, както за дълготрайно настаняване, по този начин и за краткотрайни грижи в границите на няколко дни или няколко часа. Smart Social Care - тук знаете, че околните ви получават първокачествен живот и успокоение.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР