С утринна гимнастика днес продължиха активностите, организирани от Община Мездра

...
С утринна гимнастика днес продължиха активностите, организирани от Община Мездра
Коментари Харесай

В Мездра играят утринна гимнастика в рамките на Националната инициатива „Нестле за Живей Активно! 2022“

С утринна гимнастика през днешния ден продължиха интензивностите, проведени от Община Мездра в границите на Националната самодейност „ Нестле за Живей Активно! 2022 “, която има за цел да разпространява дейния метод на живот и уравновесеното хранене.

Във физзарядката взеха присъединяване повече от 1 000 възпитаници и учители от градските учебни заведения СУ „ Иван Вазов “, ОУ „ Христо Ботев “, ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ и ПГ „ Алеко Константинов “, от ОУ „ Васил Кънчов “ - с. Моравица, както и чиновници в Общинската администрация.

От 17:30 часа на градския стадион „ Локомотив “ ще се състои Панорама на спортни и физически интензивности. В нея ще вземат присъединяване ученици на СКЛА Атлет, ЖКХГ Анелия, ОФК Локомотив, ХК Локомотив, Танцова групировка „ Keep It Real ”, Dance Center Yoanna, Фолклорен танцов клуб „ Винце, хорце и още нещо… “ и Център за поддръжка за личностно развиване.

За край ще бъде разиграна лотария с предметни награди. Големите награди в томболата са велосипед и футболна топка Adidas Tango Rosario, имитация на едноименната футболна топка, употребена на Световното състезание по футбол в Аржентина през 1978 година Билетите за томболата ще бъдат раздавани от 17:30 до 18:00 часа на входа на стадиона.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР