С утрешния домакински мач срещу Литекс (Ловеч), Дунав (Русе) подновява

...
С утрешния домакински мач срещу Литекс (Ловеч), Дунав (Русе) подновява
Коментари Харесай

Людмил Киров: Готови сме, но загубихме най-важния си играч

С утрешния домашен мач против Литекс (Ловеч), Дунав (Русе) възобновява присъединяване си в шампионата на Втора лига. Срещата е от 18-ия кръг на шампионата. Пред Sportal.bg, старши треньора на „ драконите “ Людмил Киров разяснява готовността на тима му за пролетния полусезон.

„ Направихме много прилична подготовка. Убеден съм, че сме подготвени за втората част на сезона. Извършихме огромна селекция – освободихме едни и привлякохме други състезатели. Надявам се, че ще покажем друго лице, което да се хареса на управлението и почитателите. Смятам, че сглобихме състав с който можем да преследваме осъществяването на задачите си. Утре наложително би трябвало да стартираме с победа над Литекс. Неприятностите, които ни съпътстваха през подготвителния интервал бяха многото травми. Вече множеството от потърпевшите играчи преодоляха тези проблеми. Останаха двама, които към този момент започнаха самостоятелни занимания и евентуално до седмица ще са изцяло възобновени. Получихме обаче доста тежък удар – отказването от футбола на Диян Димов. Загубихме най-важния – нашия капитан поради травма. Трябва да преодолеем този противен миг. Диян остава с нас. Комуникацията ни с него в никакъв случай не е прекъсвала и ще продължи “.    

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР