С успех приключи търсенето на 2-годишния Мехмед от Якоруда, съобщи

...
С успех приключи търсенето на 2-годишния Мехмед от Якоруда, съобщи
Коментари Харесай

Намериха 2-годишния Мехмед

С триумф завърши търсенето на 2-годишния Мехмед от Якоруда, заяви bTV.

 Министерство на вътрешните работи разгласи за търсене дребния Мехмед, прокуратурата проверява похищение Виж още

Детето е намерено от жител живо и крепко в разположеното наоколо село Бунцево. Към момента не е ясно по какъв начин то е стигнало до там, защото става дума за 13 км разстояние.

Над 70 служители на реда и десетки доброволци търсеха момчето в продължение на целия ден.

Детето бе в неопределеност от през вчерашния ден, бе търсено цяла нощ. Сигнал за изгубването на Мехмед Юркин, който е на 2 години и 7 месеца, е получен на телефон 112 към 18 часа нощес. Незабавно бе образуван екип от полицейски чиновници, които започнаха издирвателни дейности. В помощ на полицията се включиха чиновници на пожарната, общината и планинската избавителна работа в Разлог.

Мехмед е бил последно видян към 17,00 часа през вчерашния ден в двора на дома си в Якоруда с по-малката му сестра, до момента в който през днешния ден не бе открит.

По-рано от прокуратурата оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане за изясняване аргументите за изгубването на детето и дали не е настъпило заради осъществено закононарушение по член 142а, алинея 3, т. 1 подл.2 вр с ал.1 от Наказателния кодекс - незаконно отнемане от независимост на малолетно лице. Разследването е стартирано при условия на необходимост с разпит на очевидец и се прави под надзора на Районна прокуратура Разлог.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР