С усмивки на лица, весело настроение и коледна премянадецата от

...
С усмивки на лица, весело настроение и коледна премянадецата от
Коментари Харесай

Деца поздравиха възрастните хора от дом Сребърно гнездо в Трявна

С усмивки на лица, радостно въодушевление и коледна премянадецата от Детска градина „ Осми март “ – Плачковци дойдоха в Семеен дом за възрастни хора „ Сребърно гнездо “ в кв. Божковци в Трявна и по този начин сложиха начало на топлата самодейност на Община Трявна, в която деца поздравяват консуматори на локалните обществени институции за идните празници. Малчуганите бяха придружавани от техния учител и шефа на детското заведение, а дружно с тях в фамилния дом дойде и кметът на Община Трявна госпожа Силвия Кръстева.

Най-нетърпеливи от тяхното посещаване, несъмнено, бяха възрастните хора, чиито сърца се извършиха с обич незабавно щом зърнаха децата. Малките сладури от ДГ „ Осми март “ поздравиха екипа и потребителите на Дом „ Сребърно гнездо “ с готови коледни песнички и стихчета и им пожелаха да бъдат най-много здрави. Поздравления към тях насочи и шефът на детското заведение госпожа Петя Димова.

Срещата с децата разчувства всички и сълзи от приятни страсти не липсваха след нея. Споменът за всичко претърпяно, възрастните хора ще запазят с красиво украсени коледни картички, които получиха сърдечно от децата.

Своите поздравления за идните светли коледни и новогодишни празници насочи и кметът на Община Трявна госпожа Силвия Кръстева, която пожела на възрастните хора от здраве да не се отърват и благодари на екипа на Дом „ Сребърно гнездо “ за ежедневните старания, които поставят в грижата за техните консуматори.

В края на това прелестно и топло посещаване, малчуганите с наслада схванаха, че Дядо Коледа тук е подранил и към този момент е оставил дарове за всички тях под елхата.

Инициативата на Община Трявна, част от Коледно-новогодишната стратегия за 2022 година, продължава на 14 декември /сряда/ от 10:00 ч. с коледни пожелания на децата от ДГ „ Светлина “ и ДГ „ Калина “ в Клуб за обществени и културни действия „ Петър Пенев “, Дневен център за възрастни хора с увреждания и Дом за остарели хора в Трявна.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР