С условна присъда за кражба е била Габриела Николаевна, която

...
С условна присъда за кражба е била Габриела Николаевна, която
Коментари Харесай

Габи с 3,77-те промила се качила в колата да си търси кучето

С условна присъда за кражба е била Габриела Николаевна, която пияна и с крадена кола удари 2 автомобила и патрулка в Плевен. Рецидивистката обяснила, че се качила на колата, с цел да си търси кучето и да си вземе цигари.

Тя беше арестувана в нощта против 11 юли. Пила с компания, само че всички заспали. Габриела видяла, че кучето ѝ го няма, и взела ключовете за колата на един от приятелите си. Качила се на нея и тръгнала да обикаля из Плевен. Блъснала 2 коли, преди да я подгонят служители на реда, а най-после блъснала и патрулка, преди да я заловят. Оказало се, че даже няма брошура.

Въпреки промилите младата жена се държала съответно по време на задържането си. Според служители на реда вървяла обикновено, не заваляла и била съответна. Дори поискала от униформените яке, тъй като ѝ било студено.

Прокуратурата я упрекна за кражбата на колата, за потрошените при гонката коли и за шофиране след приложимост на алкохол. В четвъртък прокурор Дойчо Тарев сподели в съда, че тя има досие на загрубял нарушител.

Наскоро Габриела била наказана за кражба, а новите закононарушения направила в изпитателния период на наказването. “Преди това има санкция за несъблюдение на заповед за лице с домашно принуждение. Има неоправдателен диспозитив, само че е освободена от наказателна отговорност, тъй като е леко действие – държане на наркотични вещества”, уточни още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР