С уникално ретро парти посрещна 40-я си рожден ден Стилиян

...
С уникално ретро парти посрещна 40-я си рожден ден Стилиян
Коментари Харесай

Стилиян Петров чукна 40 с уникално ретро парти

С неповторимо ретро празненство посрещна 40-я си рожден ден Стилиян Петров. Футболната ни легенда събра родственици и другари на неповторимия ваучър. Събитието се състоя в Англия, а уредник на празника бе брачната половинка му Паулина. Темата бяха 80-те години на предишния век, а дрескода бе съгласуван със същото.

Всеки от гостите се бе пременил като известна персона от тези години. Тон даде самият Стилиян. Той бе с костюм и очила в жанр „ Елтън Джон ”, който по това време бе в пика на славата си. „ Готови за рокендрол ” разгласи футболистът, а костюмът му обра всички точки. Той бе с голям брой рисунки на героя от електронните игри Супер Марио, а вратовръзката също бе в колорит, написа „ България през днешния ден ”.

Приятелите на Стан се скъсаха да го бъзикат за екстравагантната му визия. Сред тях бяха и имената на не една и две футболни звезди. „ Човече, обличай се по този начин по-често, освен вечер ”, майтапи се Роби Кийн. Хенрих Ларсон и Саймън Донъли също се помайтапиха с Петров и обявиха, че не са го виждали по-добре облечен. „ Най-добрият ти тип, който в миналото съм виждал ”, добави и Шей Гивън. Музиката също бе от тази ера, а Петров - най-деен на дансинга. Тортата за празника също бе екстравагантна - тя бе във формата на кубчето на Рубик. Желаем му да е жив и здрав.

Източник: hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР