С уникално мапинг шоу посветено на 25-годишнината на Christian of

...
С уникално мапинг шоу посветено на 25-годишнината на Christian of
Коментари Харесай

С ексклузивни и бляскави ревюта завърши Sofia Fashion Week SS 2018.

С неповторимо мапинг шоу отдадено на 25-годишнината на Christian of Roma стартира последната вечер на Sofia Fashion Week SS 2018. Спектакалът ChRevolution ни придвижи в едно вълнуващо странствуване в света на хубостта.

Фризьорът Конда Кондов и най-хубавите стилисти, пред очите на публиката преобразиха звездната носителка на купата Miss Playmate 2009 и Miss Playmate All stars, Златка Димитрова.Единственият по рода си фризьорски театър,които споделя за ЕВОЛЮЦИЯТА на РЕВОЛЮЦИЯТА в България!

Минало, настояще и бъдеще, които се сливат в едно, с цел да се обединят в една ера.Тази на КРАСОТАТА! Която 25-години създавахме, сътворяваме и ще продължаваме да творим бе мотото на италианския бранд Christian of Roma. 4 хубавици и 4 марката " Alfaparf ", " BES ", " OWay " и " Sexy Hair ". Зрителите на единствения фешън конгрес в България видяха един театър от приказност и деликатност, класическа изисканост и безконечната хубост,която обединяна всички възрасти.



Арт Директорът и Dress Designer - Маурицио Пироло, основният стилист - Конда Кондов, и гримиьора на звездите - Борислав Соколов - Бони сътвориха едно спиращо дъха зрелище в препървената зала EFE на хотел Маринела.
Гала верта на шестото издание на Sofia Fashion Week SS 2018 откри извънредно надарения дизайнер Иван Донев. С многочислени триумфи на интернационалната фешън сцена той е притежател на авторитетни задгранични оценки. Още през 2012 година прави своя дизайнерски дебют на Алта Рома в Рим, където е приключил фамозната академия „ Коефия ".

Една година по късно още веднъж на Алта Рома, дефилира със съмостоятелна сбирка и е награден с наградата WORLD OF FASHION. Иван Донев е първият български дизайнер в каленадара на римската семица на модата.Колекцията му е отличена със документ Черти Лукс което е гаранция за иновация, уникалност и качество. На сцената на Sofia Fashion Week SS 2018 той показа сбирка показваща неговия креативен път за петгодишната му дизайнерска кариера.



Моделите на Visages Model Group превзеха стилната аудитория с рокли от копринен френски шантунг, дантела, меланж-деворе и шифон. Дизайнерът показа модел въодушевен от ТРИТЕ ГРАЦИЙ на Ботичели, две рокли въодушевени от черния лебед и пауна, както и роклята направена от 200 метра тънък тюл, която вднигна на крайници 6000-на аудитория в кралския спектакъл Royal Albert Hall в Лондон.

Българската аудитория стана свидител и на неповторимата сбирка „ Мост сред културите ", въодушевена от Музея на ислямското изкуство в Доха, Катар. С нея той сподели една антична просвета по новаторски и съвременен метод по европейски жанр. Освен по подиумите,талантът на Иван Донев е и в аулите на университети и галерии по целия свят, където преподава свойства на фибрите и история на модата и води мотивационни лекции, които служат за образец на доста студенти.

Първата дама на Висшата мода в България- София Борисова още веднъж сподели впечатляваща и завладяваща фешън линия. Най-новата и сбирка " Fashion diffusion " идва непосредствено от стилната столица Париж,където бе показана пред 1200 индивида в границите на Paris fashion week.Подиумът на Sofia Fashion Week SS 2018 се трансформира в пролетна ферия от нежни и красиви рокли. В палитрата от цветове дизайнерката беше заложила на неясно розово и зелено,жълто и класическо черно. Къси и дълги рокли в композиция с тюл,коприна и нежна дантела заблестяха на сцената на стилното събитие.

В търсене на провокации, надарената и изобретателна дизайнерка София Борисова на 22 май във Виена ще показа най-новата си сбирка „ Diffusione de la Rosa ". Нейните Haute couturе модели са творби на изкуството с които всякога превзема публиката.

Певицата Есил Дюран за следващ път сподели, че модата е нейната пристрастеност. За първи път на сцената на Sofia Fashion Week SS 2018 стана горещо алено. Лимитираната серия от дрехи,коята видя публиката на стилния конгрес бе предизвикана от кино лентата Великият Гетсби.

Рокли с пера и ръчно инкрустирани камъни,актуалните гащеризони в съчатение със секси бюстиета беше част от първокласно поднесената сбирка на Есил Дюран.
Гала вечерта в която тържествуваше уникалността,стила,ферията от скъпи и красива дрехи приключи с haute couture сбирката на Евгения Борисова.



Талантливата дизайнерка показа доста смели дизайнерски решения, въодушевени от величествената женска дълбочина и същина. Колекцията е въодушевена от арабския свят с доста помпозност, размери и богати на кристали и мъниста материи. В множеството модели е заложена изключителна по размер ръчна работа. Последният модел, с които беше закрита седмицата на модата в София накара феновете да затаят дъх- булчинскта рокля на Евгения Борисова показана от Велина Узунова запълни цялата сцена със своята помпозност и хубост.

Величествена и блестяща роклята беше последният щрих към най-успешното издание на Sofia Fashion Week SS 2018. Модата е изкуство,което събира и въодушевява в продължение на четири вечери 35 български и международни дизайнери сподели най-новото за сезон пролет-лято 2018г. Препълнените зали бяха доказателство за огромния интерес към стилното събитие.

Бизнес дамата Маринела Арабаджиева за поредна година даде късмет на модата в България.

За четвърта вечер генералният сътрудник на Sofia Fashion Week SS 2018 -Garanti Koza в наличието на чаровните водещи Боряна Баташова и Теодор Тодоров-Тео наградиха късметлията, които завоюва билет за двама за АTP в Лондон за месец ноември.

Спонсорът покрива разноските по превоз и настаняване в първокласен хотел, като и VIP билети за шампионата.

На финала на сцената «дефилираха» всички екипи по организацията на огромното събитие и поздравиха неговия филантроп госпожа Маринела Арабаджиева, с което подвигнаха настроението в залата и то ескалира в незабравимо афтър празненство с DJ Ahmet KILIC и всички модели взели участие в блестящите ревюта.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР