С уникална 50MP Ultra Aperture Camera с първата в света

...
С уникална 50MP Ultra Aperture Camera с първата в света
Коментари Харесай

HUAWEI Mate 50 Pro печели най-високия в историята рейтинг за смартфон камера на DXOMARK

С неповторима 50MP Ultra Aperture Camera с първата в света механично регулируема в 10 стъпки бленда, започвайки от f/1.4, отлична продуктивност и към този момент най-високо в класацията на DXOMARK - HUAWEI Mate 50 Pro с впечатляващия рейтинг 149 е новият крал на смарт телефон фотографията.

Най-новият флагман на Huawei - Mate 50 Pro, мина през тестванията и оценката на водещата в света фотографска лаборатория DXOMARK с отвяващ конкуренцията резултат, получен с помощта на цялостната му продуктивност и новаторски фотографски функционалности.

Първото място в DXOMARK още веднъж е на HUAWEI

Новата ранглиста на DXOMARK ясно демонстрира, че водещата институция за оценка на фотографска техника отрежда на новия Mate 50 Pro мястото на смарт телефона с най-хубава мобилна камера на пазара сега. Флагманът на Huawei идва с мощна 50MP Ultra Aperture Camera и първата в света 10-степенна механично регулируема бленда, която интегрира основни нововъведения в оптичната система, механичната конструкция и технологиите за генериране и обработка на изображенията. Тази Ultra Aperture Camera е оборудвана с f/1.4-4 променлива бленда и дружно с процесора за изображения XD Fusion Pro реализира фрагменти с близо до качеството на сниманите с DSLR изображения.

Реномираният портал прави оценка високо както техническите, по този начин и фотографските благоприятни условия на новия флагман на Huawei, като му присъжда обща оценка от 149 точки. Фотографската му оценка от 152 точки е основана на неговата изключителна продуктивност. Заслужава да се означи, че най-високо самопризнание получават високото качество на фотосите във всевъзможни обстановки и изключителното му показване при ниска осветеност. Иновативната камера система с променлива бленда е страхотна за групови портрети и фотоси при слаба светлина, гласят акцентите, изведени от DXOMARK. Mate 50 Pro получава най-високите до момента оценки за фотоси и боке, надлежно 152 и 80, и най-хубаво показване при съответните сюжети „ Friends&Family " и „ Lowlight " с оценки надлежно 142 и 122.

Pro във всяко отношение

Освен с мощна камера, новият Mate 50 Pro идва с отличителния графичен език на серията Mate, основан на осева симетричност. Елегантното Clous de Paris гравиране на кръга към камерите бележи нов вид „ подредена хубост ", изпипана до последния подробност. Специалната версия с тил от оранжева веган кожа идва и с " Kunlun Glass " екран, по-устойчив на изпускане, за което е притежател на петзвезден документ от швейцарската SGS. Той в първият в историята смарт телефон с подобен документ, което бележи още един пробив на Huawei в науката за материалите. Новият флагман поддържа още IP68 резистентност до 6 метра под вода, с помощта на което се оправя с лекост във влажна и прашна среда. HUAWEI Mate 50 Pro е и първият смарт телефон с EMUI 13, предлагащ голям брой екстри и гладка ежедневна работа с основана на едно допиране навигация.

Цени и наличия в България

В България сега до 6 ноември в това число можете да извършите предварителна поръчка на Huawei Mate 50 Pro с оранжева веган кожа, 8 GB RAM + 512 GB ROM, в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition, на целесъобразна цена от 2699 лв. или със съответния абонаментен проект от мобилните оператори. Черният и сребърният Huawei Mate 50 Pro (8GB + 256GB) в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition се предлага до 6 неомври на целесъобразна цена 2499 лв. или със съответния проект от мобилните оператори. Повече информация за предварителните поръчки и участващите сътрудници на Huawei може да намерите тук:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР