С уникален клип, който представя Бургас и околните населени места,

...
С уникален клип, който представя Бургас и околните населени места,
Коментари Харесай

Не се доверявайте на разказани истории за Бургас, преживейте ги сами!

С неповторим клип, който показва Бургас и близките обитаеми места, привличаме туристи

След формалното показване на най-голямото туристическо ревю в България – „ Ваканция и СПА “, най-новият рекламен видеоклип на Община Бургас към този момент е наличен в обществените мрежи и платформи. Видеото е основано по „ Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република България “ на Министерството на туризма. То е ориентирано към пазари Англия и Средна Европа и показва неповторимите благоприятни условия за туризъм за дестинация Южно Черноморие.

Рекламният клип сплотява напъните на общините Бургас, Несебър, Поморие, Приморско, Царево и Малко Търново в основаването на обединен туристически артикул, който ще популяризира района ни и ще притегля задгранични туристи за Лято 2024.

Бургас е показан като динамичен град с летен ритъм с благоприятни условия за дейна отмора – без значение дали търсите плажове, разходка до остров Света Анастасия или полет с парапланер над красивата Морска градина.

Какво ви чака, в случай че изберете дестинация Южно Черноморие за своята лятна отмора? Със сигурност безкрайни плажове, състезателен адреналин, музикален фестивал, фамилни завършения измежду природата и още доста истории за описване.

Не се доверявайте на разказани истории, преживейте ги сами в #SoutherBlackSeaCoast - „ А place of many stories ”!

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР