С указ Румен Радев назначи Гълъб Донев за началник на

...
С указ Румен Радев назначи Гълъб Донев за началник на
Коментари Харесай

Радев назначи в екипа си Гълъб Донев и четирима служебни министри

С декрет Румен Радев назначи Гълъб Донев за шеф на кабинета на президента, оповестиха от прессекретариата на президента.

Президентът назначава някогашния длъжностен министър на правораздаването Крум Зарков за собствен секретар по правни въпроси, за което самият той заяви в изявление за БНР в неделя. Заради новия пост Зарков ще напусне и Националния съвет на Българска социалистическа партия, само че остава редови член на партията.

Бившите министри по нововъведенията и земеделието - Александър Пулев и Явор Гечев стават съветници в Президентството в съответните ресори - нововъведения и селско стопанство.

Друг длъжностен министър - Росица Карамфилова-Благова, която оглавяваше Министерство на околната среда и водите, става консултант по екология.

Бившата заместник-министърка на защитата Катерина Граматикова пък от вторник, 4 юли, става консултант по районно развиване.

Гълъб Донев беше два пъти длъжностен министър председател в кабинети, предавани от президента, а останалите, които се причисляват към екипа на " Дондуков " 2, изкараха по един мандат служебни министри.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР