С указ на държавния глава Румен Радев за главен секретар

...
С указ на държавния глава Румен Радев за главен секретар
Коментари Харесай

Румен Радев подписа указа за назначаване на главния секретар на МВР

С декрет на президента Румен Радев за основен секретар на Министерство на вътрешните работи е назначен някогашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов. Това разгласи вътрешният министър Младен Маринов по време на публична гала в постройката на Министерство на вътрешните работи, където се означи и празника на Гранична полиция. Главната дирекция отбелязва 131 години от основаването си.

Главният секретар съобщи, че с цел да извършват отговорностите си чиновниците на министерството би трябвало да бъдат доста добре готови, тренирани, да разполагат с нужните помощни и механически средства, да се усещат предпазени и да имат самочувствие.

Иванов сподели още, че е неприемливо да се атакуват служители на реда, визирайки случай от околните дни, когато престъпно проявен атакува чиновник на Министерство на вътрешните работи. И добави, че постоянно ще застане зад сътрудниците си, когато извършват отговорностите си и са свършили работата си.

По думите му би трябвало да се увеличи потенциалът на служителите на реда, грижещи се за отбраната и ползите на жителите, по този начин и доверието на обществото в тях.

Министър Маринов награди заслужили чиновници на Гранична полиция. Той съобщи, че служителите на реда от дирекцията се оправят доста добре с поставените задания и добави, че към този миг външната граница на Европейски Съюз, която страната ни охранява, е една от най-сигурните и най-добре защитаваната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР