С ужас дочух крещене с тежък източен бг диалект да

...
С ужас дочух крещене с тежък източен бг диалект да
Коментари Харесай

Кан на 90-арските звезди, а Саня Борисова НЕ е била на фестивала с филм

С смут дочух крещене с тежък източен бг акцент да се носи край мен и да отеква навсякъде в близост поради каменните подове в Двореца на фестивалите, а след това около мен профуча модифицирана жена в немодна алена рокля, несъответстваща тутакси и деловия жанр на всички останали.

Хората бяха шашнати от това. Постепенно разпознах " брадърката ” Нора Недкова, която викаше на някаква своя позната по телефона и търчеше да я вземе от някъде. Изненадах се, тъй като знам, че тя няма нито акредитация, нито предложения, няма работа в Двореца, виси пред Мариот да чака звезди, които влизат и излизат оттова. Правят си компания с неизвестно за какво известните в соц.мрежите " Пиленца от Монако ”, които също като Нора са от Варна, или най-малко това е най-близкият до тях областен град.

По-късно вечерта видях клип на моя позната, от който разбрах какво най-вероятно е отвело Нора Недкова и други българки в една от дребните зали под тавана на Двореца, които за разлика от значимите са без имена и побират по двадесетина – тридесет души. В тях не се прожектират филми от фестивала. А се вършат търговски прожекции. За каквито всеки би могъл да ги наеме. Та там се е провела прожекция на кино лентата на Саня Борисова. Хубаво момиче от Видин, което брачният партньор й Ники Илиев се опита да трансформира в актриса, а тя е съумяла да се опитва даже за режисьор. Нещо за секса е заглавието....

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР