С удоволствие приемам поканата на прокуратурата, но ще искам да

...
С удоволствие приемам поканата на прокуратурата, но ще искам да
Коментари Харесай

Премиерът в контраатака, пита Гешев за Мата Хари, Барселонагейт и Магнитски

С наслаждение одобрявам поканата на прокуратурата, само че ще желая да попитам и някои въпроси. Това съобщи министър председателят Кирил Петков , откакто по-рано стана ясно, че ще бъде извикан дружно със съветничката си Лена Бориславова във Върховната касационна прокуратура.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от обвинениято оповестиха, че стартират инспекция на упоменатите от премиера Петков и шефа на кабинета му Лена Бориславова " имена и прякори на лица, които са в основата на икономическата и престъпна престъпност в страната и по отношение на които не са подхванати нужните дейности за търсене на наказателна отговорност ". По тази тематика двамата са призовани да се яват във ВКП.

Петков разгласи, че ще се яви в прокуратурата, като желанието му е там да бъдат разисквани някои въпроси. 
Гешев се зае да ревизира подозорителни съгласно Кирил Петков лица
Прокуратурата стартира инспекция на лист от лица, посочени от премиера Кирил Петков на срещата му с основния прокурор Иван Гешев миналат...
Прочети повече
" Прокуратурата откри ли коя е Мата Хари, направила ли е следствие дали тя е вкарала кюлчетата и пачки в чекмеджето на господин Борисов или те са си били там? ”, попита Петков. 

Вторият му въпрос е по закона „ Магнитски ". " Васил Божков към този момент има много обвинявания. Има ли спомагателни следствия за другите хора, разказани по " Магнитски " – Пеевски, Манолев, Желязков ", сподели още Петков.

" Тези въпроси са общоизвестни от медийните изявления, само че аз не съм осведомен да има обвинявания. Има и други, само че това са първите неща, които бих запитал ", Петков на ексклузивен брифинг. 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР