С удължаването на действието на Бюджет 2022 до съставянето на

...
С удължаването на действието на Бюджет 2022 до съставянето на
Коментари Харесай

Министър Лазаров: С удължаването на действието на Бюджет 2022 се гарантират всички социални плащания


С удължаването на действието на Бюджет 2022 до съставянето на постоянно държавно управление се подсигуряват всички обществени заплащания. Това съобщи вицепремиерът и обществен министър Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност, който управлява съвещанието на Тристранния съвет.

Социалните сътрудници разискват предлагането на финансовото министерство да се запазят гласуваните от предишното Народно заседание параметри на финансовата рамка, до момента в който постоянно устойчиво държавно управление не предложи лични политики.

С текстовете се обезпечават благоприятни условия да продължат заплащанията в обществената сфера, съобщи Лазаров. 

" Да разсеем всевъзможни легенди, които битуваха в публичното пространство, че ще има понижения на обществени заплащания или на осигурителни такива. В реалност с този закон се основават и условия за покриване и на заплащанията по реда на закона за хората с увреждания ", означи министър Лазаров. 

От своя страна министърът на финансите Росица Велкова  Росица Велкова Росица Велкова е родена на 16 март 1972 година в София.   Придобива магистърска степен по финанси напомни, че в случай че се предложат политики от служебно държавно управление - това изкривява волята на Народното събрание.

Няма длъжностен кабинет, който е изготвил напълно нов бюджет за последваща година. На служебно държавно управление е одобрявана само актуализация на закона за Държавния бюджет на Република България за 2021 година през септември 2021 година, което е индикативен образец за основни отклонения на решенията, взети в Народното събрание от направеното предложение от служебното държавно управление, уточни Велкова. 

Бизнесът поддържа по принцип удължаването на закона, до момента в който синдикатите упорстват за по-високи приходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР