С участието на 8 отбора днес на стадиона в бившия

...
С участието на 8 отбора днес на стадиона в бившия
Коментари Харесай

Децата на Ботев/Враца/ спечелиха купата Прециз 2018 в Монтана, Милетиев обявен за най-добър полузащитник на турнира /снимки/

С присъединяване на 8 тима през днешния ден на стадиона в някогашния цех „ Прециз” в Монтана се организира детски футболен шампионат. На „ Футбол 5” в група „ А” бяха „ Прециз “/Монтана/, „ Ком “/Берковица/ и ОФК „ Бдин “/Видин/, а в група „ Б” бяха „ Монтана “, „ Ботев “/Враца/ и ДФК „ Бдин “/Видин/. В същия състав ще премерят сили и дребните футболисти на „ Футбол 7”.
Децата на „ Ботев “/Враца/ завоюваха по безапелационен метод конкуренцията във „ Футбол 5 “ за купата "Прециз 2018 ". Възпитаниците на старши-треньора Ивайло Кунчев победиха „ Монтана “ с 6:0 и „ Прециз 1 “ с 8:2, а на финала демонстрираха забележителни умения пред домакините от „ Прециз “ и справедливо се поздравиха с крайното 4:2. Капитанът на врачани Денис Милетиев завоюва и наградата за най-хубав полузащитник на шампионата.
Това е втора купа извоювана от тима на Ивайло Кунчев, откакто преди дни се поздравиха с първо място в Зона „ Монтана “ при най-малките във „ Футбол 5 “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР