с тях именно чрез този канал. Очаквано Instagram се превърна

...
с тях именно чрез този канал. Очаквано Instagram се превърна
Коментари Харесай

Инстраграм започна война, вижте причината

с тях точно посредством този канал.

Очаквано Instagram се трансформира и в сполучлива платформа за реклама. Платените изявления към този момент са означени, само че не във всички случаи. А реклами на всевъзможни артикули ни заливат от съвсем всеки профил на известна персона или инфлуенсър.

 Снимка 390912

Източник: iStock

За да бъдат сполучливи сходен вид акции би трябвало индивидът, на който принадлежи профила, да има доста почитатели. И тъкмо тук идва казусът. Купуването и продаването на лайкове и последвания се трансформира в бизнес скица, от която най-потърпевши са останалите консуматори.

И с цел да предотврати вълната от неодобрение, която очевидно се предусеща, от Instagram взеха решение да вземат навременни ограничения. Те са свързани с промени в профили, в които са видяни съмнително доста лайкове и почитатели без основателна причина за техния брой.

На мушката на компанията ще са компаниите, които оферират платена популярност в обществената мрежа . А такива от дълго време не липсват по целия свят. Целта е да се върне доверието на потребителите и да се резервира интереса към Instagram в ролята на достоверна платформа за шерване.

 Снимка 350660

Източник: iStock

За да се осъществя това желание е основан специфичен програмен продукт, който ще прихваща подправените почитатели и лайкове. Все по-често те се генерират от трети приложения, основани особено за задачата.

Старите постове ще останат непроменени откъм лайкове, само че на новите, които хитруващите потребите качват, ще се регистрират единствено действително дадените сърчица , написа Vogue.

Така разликата незабавно ще бъде видяна и всички ще бъдат разкрити. Очаква се тази тактика да влезе в действие до седмицa, а потребителите към този момент се уведомяват за идните промени. Сега ще разберем кой го играе непочтено...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР