С Турция обсъдихме варианти как да се увеличи капацитета, да

...
С Турция обсъдихме варианти как да се увеличи капацитета, да
Коментари Харесай

Демерджиев: Турция ще охранява по-плътно границата

С Турция обсъдихме разновидности по какъв начин да се усили потенциала, да се усъвършенства обстановката, да се развие цялостна тактика за транспорт на товари на граничните пунктове " Лесово ", " Малко търново " и " Капитан Андреево ".

Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев пред Нова телевизия.

Предвижда се да се реализира железопътен превоз за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " , от Одрин до Ямбол. Обсъжда се и основаването на втора лаборатория на граничния пункт. Проектите стартират и има разновидности да се употребява европейско финансиране, уточни Демерджиев.
 Радев към Ердоган: Споделяме обща отговорност, както обща граница
Радев към Ердоган: Споделяме обща отговорност, както обща граница

Обсъдено е съдействието в доста области

По време на срещата на Румен Радев и Ердоган, турският президент сподели на вътрешния си министър, че в случай че би трябвало, дано границата да се " затвори ", т.е. Турция да поеме натиска, а не както до момента от нас в по-голяма степен, съобщи Иван Демерджиев.

Турция ще достави сили, по-конкретно жандармерия и войска към границата. Обсъдихме и няма стреляно, всичко друго е нечиста сделка, увери вътрешния министър. " Обърквам се какво се случва на българо-турската граница. Дали пускаме гладко мигранти да минават, или се отнасяме по някакъв безчовечен метод с тях. Едната теза е, че  а другата - вършим осем или девет опита несполучливи и стрелят по нас ", в неразбиране е Демерджиев.

Все отново би трябвало да се поддържа разговора с европейските страни, най-много с тези, които ни, уточни вътрешния министър, като добави, че Австрия и Нидерландия  трябва да се убедят, че заслужаваме да сме членове, не да им се показват протестни ноти, както Румъния направи.
 Румъния отхвърли отхвърли на Австрия да я пусне за Шенген
Румъния отхвърли отхвърли на Австрия да я пусне за Шенген

Утре е решаващото гласоподаване в Европейски Съюз за Румъния и България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР