С турнира за момичета (родени 2007-2008 година) стартират събитията на

...
С турнира за момичета (родени 2007-2008 година) стартират събитията на
Коментари Харесай

Утре стартират честванията за 100 години волейбол в България

С шампионата за девойки (родени 2007-2008 година) започват събитията на тематика "100 години волейбол "

Комисията по детско-юношески волейбол към българската федерация провежда празник с едни от най-хубавите млади състезателки в страната от петък до неделя в София (15-17 април). "Победителят ще вземе празнична купа преди държавните финали ", оповестяват от централата пред

С шампионата за девойки (родени 2007-2008 година) започват събитията на тематика "100 години волейбол ". През цялата година Българската федерация по волейбол възнамерява разнообразни прояви за честване на вековния празник на най-успешния групов спорт у нас.

В първата конкуренция ще вземат участие петте най-хубави тима, спечелили квалификационни шампионати за прекадетки. Те са и първите класирали се за финалите на държавното състезание - Левски София, ЦПВК, Марица (Пловдив), Любо Ганев-Автосвят (Русе), Берое (Стара Загора). Шестият, спечелил своя квалификационен шампионат – Локомотив 1929 няма опция за присъединяване, като ще бъде заместен от ВА Стойчев-Казийски (София). Схемата на надпреварата е мачове всеки против всеки по едно и също време на три терена в залата.

Честванията ще продължат с шампионат в юношеското направление, още веднъж за прекадети (родени 2007-2008 година), който ще е на по-късен стадий през годината.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР