С туристическия бранш обсъдихме деликатната ситуация, в която се намира

...
С туристическия бранш обсъдихме деликатната ситуация, в която се намира
Коментари Харесай

Марияна Николова: Българи, заповядайте на нашето море и нашите планини!

С туристическия отрасъл обсъдихме деликатната обстановка, в която се намира българския туризъм. Това е секторът, който най-вече пострада от тази пандемия, само че има лека доза оптимизъм. 30 % от местата за настаняване по Южното ни Черноморие не са заети, а упованията са ни, че август ще имаме повече родни туристи. Бих желала да прикани нашите сънародници да посетят нашите черноморски и планински курорти, както и СПА-центрове. Това показа в студиото на Беновска пита по Канал 3 министърът на туризма Марияна Николова  Марияна Николова Марияна Николова е родена на 16 септември 1975 година Завършила е „ Публична администрация и.

,,Трябва да поставим обилни старания за рекламата и маркетинга. В момента взаимно с представители на екскурзоводите – техния отрасъл съставлява към 1500 души – взехме решение с тях да разпространяваме през обществените мрежи едни към 20-ина места, които не са доста известни. Инициативата стартира от понеделник'', изясни още министър Николова.

Българският екскурзиант би трябвало да се усеща удовлетворен и ухажван, уточни още тя.

Тя разкри още, че българската страна ще направи всичко допустимо, с цел да притегли английските туристи за зимния ни туризъм, които дефинира като доста значим сегмент за туристическия ни бранш.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР