С цветно тържество децата от ДЯ Мечо пух“ отбелязаха най-приказния

...
С цветно тържество децата от ДЯ Мечо пух“ отбелязаха най-приказния
Коментари Харесай

ДЯ Мечо пух с красив празник за 1-ви юни

С цветно празненство децата от ДЯ „ Мечо пух “ означиха най-приказния ден-1-ви юни.

С „ Песен за детството “ стартира красивият празник.След това децата изпяха „ Песничка за крокодила “, „ Песничка за числата “, „ Ало, ало, слънчице “ и рецитираха стихчета. Изпълниха и няколко танца: „ Лапка дай “, Танц на калинките и танц на фона на песента „ Молба към слънцето “.

Малчуганите изнесоха и самобитно фешън ревю, представяйки Танц с кошнички, които бяха цялостни с цветя.

За край на тържеството имаше дискотека за дребните ученици на ДЯ „ Мечо пух “ и прелестна торта с лика на едноименния воин.

„ Децата са най-важното нещо за нас, нашето на следващия ден, нашето всичко. Те са непринудени усмивки, те са любов-чиста, откровена и безусловна.Детството е магически момент от живота на един човек. Въпреки, че сме дребни, ние знаем и можем. Сега е време за развлечение, за игри и за благополучие “, сподели от името на всички деца Доника Андреева-педагог в ДЯ „ Мечо пух “.

„ Бъдете здрави, жизнерадостни, любознателни и послушни. И не забравяйте, че детството е най-хубавото и нехайно време в живота на индивида “, обърна се към децата кметът на регион „ Северен “ Стоян Алексиев, който беше посетител на тържеството.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР