С цел осигуряване на по-добра комуникация с нашите клиенти разкрихме

...
С цел осигуряване на по-добра комуникация с нашите клиенти разкрихме
Коментари Харесай

Инж. Христин Илиев: Екипът на Топлофикация Бургас предоставя обслужване на клиентите по най-ефективния начин

„ С цел обезпечаване на по-добра връзка с нашите клиенти разкрихме народен телефонен номер 0700 50 805. От близо 2 месеца всеки клиент на „ Топлофикация Бургас “ има опция да се свърже бързо и елементарно с специалистите на сдружението и да зададе своите въпроси по отношение на активността на предприятието от всяка точка на страната. ", съобщи инж. Христин Илиев, шеф на " Топлофикация Бургас ".

Изпълнителният шеф на " Топлофикация Бургас " изясни, че при зародила повреда единствено с едно позвъняване специалистите на предприятието ще отговорят на въпросите, свързани с съответния проблематичен сектор, както и за интервала, очакван за премахване на повредата.

Националният номер 0700 50 805 е с цена на диалог съгласно тарифния проект на съответния оператор.

Инж. Христин Илиев разяснява, че за късото време от откриването на телефонната линия тя е потвърдила своята функционалност и успеваемост. " Въведохме национална телефонна линия, тъй като имаме вяра, че приемането на правилна и навременна информация е причина за бързо и качествено обслужване на клиентите. ", разяснява инж. Илиев.

„ На нашия уебсайт клиентите могат да се срещнат с всички вести, свързани с топлофикацията, както и да зададат въпроси. Имаме специфична секция, където са оповестени и най-често задаваните въпроси, касаещи инспекцията на сметка, цени и способи на заплащане, предлагани услуги и механически въпроси “, съобщи инж. Илиев. Той добави, че в този раздел клиентите могат да се срещнат и със специфичния справочник на потребителя, направен дружно с Асоциацията на топлофикационните сдружения в България.   
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР