С цел ограничаване разпространението на коронавируса Норвегия въведе от днес,

...
С цел ограничаване разпространението на коронавируса Норвегия въведе от днес,
Коментари Харесай

Норвегия въвежда задължително тестване за COVID-19 при влизане в страната

С цел ограничение разпространяването на ковид Норвегия вкара от през днешния ден, 3 декември 2021 година, наложително тестване за COVID-19, което ще се прави на граничните пунктове при влизане в страната. В случай, че на границата няма тестова станция, идващите са длъжни да се тестват в границите на 24 часа от влизането си в Норвегия, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28804
По информация на посолството ни в Осло пробата е наложителен за всички пасажери, в това число за притежаващите документ за имунизация или преболедуване на COVID-19. 

Изискването е в допълнение към въведените по-рано ограничаващи ограничения при влизане в Норвегия: наложителна онлайн регистрация преди отпътуването и отрицателен резултат от тест за COVID-19, изработен в границите на 24 часа преди влизане в страната. Пътниците с цялостен цикъл на имунизация и преболедувалите ковид в последните 6 месеца са освободени от условието за прелиминарен тест, а тези, които не имат документ за имунизация или преболедуване на COVID-19, подлежат и на 10-дневна карантина.

При потребност от подпомагане българските жители в Норвегия могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Осло на следния телефонен номер: +47 22 55 40 40, както и на дежурен телефонен номер в извънработно време: +47 48650093. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected].
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28804  Ваксините не са задоволителни за връщането на свободата напълно, съобщи министър председателят на Белгия Ваксините не са задоволителни за връщането на свободата напълно, съобщи министър председателят на Белгия  Изследване откри, че РНК-ваксините са най-подходящи за бустерна доза Изследване откри, че РНК-ваксините са най-подходящи за бустерна доза  Ситуацията с COVID-19 на Балканите Ситуацията с COVID-19 на Балканите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР