С цел недопускане на инциденти и противообществени проявени, лицата, които

...
С цел недопускане на инциденти и противообществени проявени, лицата, които
Коментари Харесай

Пловдивската полиция проверява всички лица, които ще присъстват на тържествената церемония

С цел недопускане на произшествия и противообществени проявени, лицата, които ще участват на тържествената гала във връзка 135-та годишнина от Съединението на България на пл. "Съединение " в Пловдив, ще бъдат проверявани на построени за задачата КПП-та, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Гражданите и гостите на формалната заря-проверка ще се позволяват до площада след осъществяване на инспекция, като няма да бъдат допускани лица, които носят рискови предмети, оръжие, пиротехнически произведения и други които могат да се употребяват за причиняване на вреди.

Проверяващите ще отстраняват от формалната демонстрация жители, които са в нетрезво положение, такива, които не могат да управляват своето държание, както и лица, които нарушават публичния ред.

Временно се лимитира придвижването на пътни транспортни средства по бул. "6-ти септември " от бул. "Цар Борис Трети Обединител " до бул. "Руски ". ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив приканва жителите да извършват разпорежданията на правоохранителните органи и да съблюдават публичните порядки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР