С цел насърчаване и поддържане на позитивното и здравословно мислене

...
С цел насърчаване и поддържане на позитивното и здравословно мислене
Коментари Харесай

РЗИ-Монтана обяви конкурс за рисунка „Здравето – мисия на всички“

С цел поощряване и поддържане на позитивното и здравословно мислене при децата, Регионална здравна ревизия – Монтана провежда конкурс за рисунка на тематика “Здравето – задача на всички ”.
Право на присъединяване в състезанието имат:
- деца от детските градини на територията на област Монтана – на възраст от 3 до 6 години;
- деца от учебни заведения и гимназии на територията на област Монтана – на възраст от 7 до 17 години.
Началото на състезанието е 30 септември, а срокът за даване на материалите е до 14 октомври в това число.
" Вашите рисунки, олицетворяващи визията и мисленето ви по по този начин заложената тематика може да предоставите персонално или посредством родител/настойник, респективно класен началник, в РЗИ – Монтана на адрес: гр. Монтана, пл. “Жеравица ” № 3, ет. 4 в Центъра за административно обслужване (ЦАО) или посредством лицензиран пощенски оператор на същия адрес – за конкурс “Здравето – задача на всички ”.
При даване на конкурсната творба, апелирам да имате поради, че същата следва да съдържа информация за имена, години, учебно заведение и клас на съответния участника.
Назначена конкурсна комисия ще оцени и класира рисунките съгласно сходството им с тематиката, проявеното креативно въображение, автентичност и естетическо оформление, влияние на рисунката.
Резултатите ще бъдат оповестени на страницата на РЗИ – Монтана в 7-дневен период от приключване периода за показване на творбите.
Класираните на първо, второ и трето място шест рисунки от обособените две възрастови групи /за участници на възраст от 3 до 6 години, респективно от 7 до 17 години/ ще получат награди, свързани с физическата интензивност и възстановяване на физическото здраве.
Всички останали ще получат грамота за присъединяване си и проявената креативна ангажираност
Екипът на РЗИ – Монтана пожелава триумф на участниците в състезанието! ", написаха от институцията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР