С цел да се информирам, гледам националните телевизии във връзка

...
С цел да се информирам, гледам националните телевизии във връзка
Коментари Харесай

Слави Трифонов: “Има такъв народ”? Няма такава партия, няма такъв народ, няма такива хора

С цел да се осведомявам, виждам националните малките екрани по отношение на резултатите от локалните избори. Аз доста почитам националните малките екрани. Защото са национални и тъй като са малките екрани. А в една от националните малките екрани дори съм работил 19 години. И дружно с моя екип сме съдействали доста и да е национална, и да е телевизия. Но това е друга история, която не е значима сега.

Няма такава партия, няма подобен народ, няма такива хора

Та, виждам националните малките екрани, за да се осведомявам кой печели, кой губи, кой какъв брой кмета има, какви общински съветници и така нататък И те споделят хората, тази партия има толкоз кметове, онази има толкоз общински съветници, Ваня Григорова ще апелира, Васил Терзиев не може да си откри място от благополучие. Обаче, стигне ли се до “Има подобен народ ” и… перде. Националните малките екрани мълчат. Няма такава партия, няма подобен народ, няма такива хора.

Гледам националните малките екрани, нищо не споделят за “Има подобен народ ”. И в случай че аз съм привикнал на тяхното прелестно отношение към мен, на техните водещи, на техните социолози, на техните политолози, на техните анализатори, то има доста хора, които работиха съзнателно, с достолепие и с безрезервност за предизборната акция на “Има подобен народ ” и доста хора, които гласоподаваха за “Има подобен народ ”. И всичките тези хора заслужават почитание. Да, те заслужават почитание и аз надълбоко, откровено и безапелационно ги почитам. И, за това, в този момент, като една национална телевизия, която обаче професионално си прави работата и не се прави, че нещо не е схванала, не е чула, не е споделила и не е излъчила, ще ви споделя истината.

А истината е следната: “Има подобен народ ” на извършените локални избори печели 194 общински съветници в цялата страна (някои независимо, а други в коалиции). И 67 кмета (някои независимо, а други в коалиции). Включително, кмет на регионален град. Град Ловеч.
От дребен знам, че силата е в истината. Истината е такава, каквато ви я споделих.

Още вести четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР