С триумфална победа за държавата приключи сагата Какаов плаж и

...
С триумфална победа за държавата приключи сагата Какаов плаж и
Коментари Харесай

Симеонов обяви победата - Какаов плаж щял да работи по правилата

С триумфална победа за страната завърши сагата " Какаов плаж " и " Хедон ". Това разгласи вицепремиерът Валери Симеонов във Фейсбук.
Двете заведения в Слънчев бряг и на плаж " Харманите " -Созопол ще отворят още веднъж, откакто са изпълнили предписанията на РЗИ, а също така ще получат оптимално плануванаъа парична глоба.
Днес Бургаският административен съд е отхвърлил единствената тъжба против затварянето от РЗИ на едно от заведенията като лишено от съображение. След решението началникът на РЗИ-Бургас, от своя страна, е спрял заповедите за прекъсване от употреба на двата бара и е разрешил те да отворят, в случай че съблюдават буквата на закона.

" Нарушителите извършиха законовите наставления на здравните органи и издадоха фирмени заповеди за преустановяване на озвучаването след 23:00 ч. на открити площи ", написа в обществената мрежа Симеонов.
" Освен че мощната музика след 23 ч ще спре, след 22:30 в откритите елементи на двата бара няма да се сервира, а до 23 ч. към питейните заведения би трябвало да има обезшумителни панели.
Още един път беше демонстрирано, че законите в България са за всички и когато бъдат прилагани умело и поредно, резултатът е неминуем.
И нощта става време за отмора! ", безапелационен е вицепремиерът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР