С три загуби в четири мача започна участието на българските

...
С три загуби в четири мача започна участието на българските
Коментари Харесай

Три загуби за българите на Европейското по бадминтон в Испания

С три загуби в четири мача стартира присъединяване на българските състезатели на Европейското състезание по бадминтон в Уелва (Испания). Линда Зечири позволи проваляне в първия кръг на сингъл дами от германката Луизе Хайм с 19:21, 17:21 за 51 минути. Двете изиграха равносилен първи гейм, само че в края Хайм поведе с 19:17 и съумя да удържи преднината си до края. Германката стартира мощно втората част, взе задатък с 8:1 и 10:3 точки и до края не изпусна самодейността.

При мъжете Иван Русев загуби в първия си мач от Артьом Почтарьов (Украйна) с 12:21, 18:21 за 38 минути. На смесени двойки Димитър Янакиев и Мицова отстъпиха пред номер 6 в схемата Евгени Дремин и Евгения Димова (Русия) с 16:21, 7:21 за 23 минути. Българите играха равностойно в първия гейм, само че опитните им противници преобладаваха във втората част на мача.

Единствената победа по-рано през днешния ден реализира Мария Мицова на сингъл дами. Българката завоюва против Зузана Павелкова (Чехия) с 21:12, 16:21, 21:9 за 52 минути. Следваща съперничка на Мицова е поставената под номер 7 в схемата Наталия Кох Роде (Дания). Двубоят е на следващия ден, както и още три мача с българско присъединяване. На двойки при мъжете Пейо Бойчинов и Иван Панев ще играят против израелците Александер Бас и Шай Гефен, а Даниел Николов и Иван Русев стартират против номер 2 Мадс Конрад-Петерсен и Мадс Пелер Колдинг (Дания).

Сребърните медалистки от 2017 година Габриела Стоева и Стефани Стоева са сложени под номер 2 в схемата на двойки дами и ще играят на следващия ден против участващите с " уайлд кард " Линда Ефлер и Олга Конон (Германия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР