С три мача в събота, 16 март, ще продължи 25-ият

...
С три мача в събота, 16 март, ще продължи 25-ият
Коментари Харесай

Левски ще се връща на победния път при гостуването на „Ивайло“

С три мача в събота, 16 март, ще продължи 25-ият кръг в Първа лига. От 12:45 часа Славия посреща Локомотив Пд на „ Александър Шаламанов “ в столицата. Левски гостува на Етър от 15:15, а от 17:45 часа е последният дуел от програмата сред първенеца Лудогорец и Локомотив София.


В Разград „ зелените “ ще търсят пети пореден триумф в шампионата, откакто победиха Черно море, Берое, ЦСКА 1948 и Ботев Пд. Възпитаниците на Георги Дерменджиев са водачи в класирането с 54 точки, с еднакъв брой с втория Черно море и на три пред ЦСКА, като са с два мача по-малко спрямо варненци и с един по-малко от „ алените “. Локо София от своя страна загуби дребното столично дерби със Славия в последния кръг. „ Железничарите “ са 12-и с 25 пункта, само че любопитното е, че напролет взеха двете си гостувания, губейки за сметка на това в двете си семейства.

По-рано денем, Левски ще се връща към успехите при визитата на Етър във Велико Търново. „ Сините “ бяха в напредък и серия от пет следващи триумфа за състезание преди дуела с Крумовград на „ Герена “, само че с 10 души на терена през втората част не съумяха да завоюват и приключиха наедно с съперника. Етър на Светослав Петров е на дъното с едвам 10 пункта и има крещяща потребност от точки. В последните си дуели „ болярите “ не играят неприятно, само че по този начин и не реализират резултати.

Славия пък приема Локомотив Пд в „ Овча купел “. Добрите игри на „ белите “ под управлението на Златомир Загорчич не престават и тимът взе гостуването на Локомотив София в последния кръг, като има две победи и две равенства от началото на пролетния полусезон. Локомотив Пд е пети в таблицата с 44 точки, като означи новия контракт на старши треньора си Александър Томаш с класическо 3:0 против Етър.

Пълна стратегия за 25-ия кръг в Първа лига:

Петък, 15 март

Берое – Ботев Враца 2:2

Черно море – ЦСКА 1948 2:1

Събота, 16 март

12:45, Славия – Локомотив Пд

15:15, Етър – Левски

17:45, Лудогорец – Локомотив София

Неделя, 17 март

12:45, Крумовград – Пирин Благоевград

15:15, Хебър – Арда

17:45, ЦСКА – Ботев Пд. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР