С три мача в четвъртък ще бъде сложен край на

...
С три мача в четвъртък ще бъде сложен край на
Коментари Харесай

ЦСКА ще преследва срещу Локо Сф четвърта поредна победа в Първа лига

С три мача в четвъртък ще бъде комплициран завършек на междинния 11-ти кръг в Първа лига. От 15:30 часа Етър посреща Пирин. В 18:00 би трябвало да стартира срещата Крумовград - Арда, а от 20:30 ч. е столичното дерби ЦСКА - Локомотив София.


" Червените " са безспорни любимци за триумф в дуела на " Армията ". Преди този кръг ЦСКА е на четвъртото място с актив от 18 точки. Столичните “железничари ” пък са на 12-та позиция с 9 пункта. Домакините съумяха да навлязат в темп след кошмарния старт на сезона и в последните си пет публични мача са записали три следващи и общо четири победи и едно реми. Локо пък има една победа и цели четири загуби отново в последните си публични срещи. “Железничарите ” неотдавна имат нов треньор в лицето на сърбина Данило Дончич, който има за цел да вдигне отбора на крайници оптимално бързо.

Доста забавно е да се означи, че в последните три дербита няма победител.

Мачът Крумовград - Арда ще се играе въз основата на Ботев Пловдив в Коматево, като това е първи мач сред двата отбора в елитния футбол. Собственикът на домакините Басри Саров сподели, че не дели мачовете на значими и по-важни, а задачата във всички шампионати е единствено и само успеха. " Искам да сме съсредоточени върху всеки дуел, който ни следва. Много е значимо да нямаме още контузени футболисти, и да можем да разчитаме на всички налични състезатели. ", сподели Басри Саров и оповести, че контузията на бранителя Сантана се чака да го в профил от игра най-малко до ноември.

Етър и Пирин ще са измежду отборите, които ще се се борят до края на сезона за своето оцеляване в efbet Лига. Наред в този момент е пряк мач посред им. Пирин надигна глава и завоюва две следващи победи, тъй че настроението при гостите ще е на равнище. Етър като цяло играе добре, само че точките не са му доста, тъй че това би трябвало да се промени в този домашен мач на " Ивайло ".

Пълна стратегия за 11-ия кръг на Първа лига:

26 септември, вторник

Берое - ЦСКА 1948 0:0

Черно море - Ботев Пловдив 1:0

27 септември, сряда

Хебър - Ботев Враца 1:1

Славия - Левски 0:2

Лудогорец - Локомотив Пловдив 1:1

28 септември, четвъртък

15:30, Етър - Пирин

18:00, Крумовград - Арда

20:30, ЦСКА - Локомотив София. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР