С три мача днес ще бъде сложен край на 19-ия

...
С три мача днес ще бъде сложен край на 19-ия
Коментари Харесай

Лудогорец ще опита да доближи върха с победа над Ботев Враца

С три мача през днешния ден ще бъде комплициран завършек на 19-ия кръг в Първа лига. От 12:45 Пирин посреща Локомотив София, от 15:15 Лудогорец е хазаин на Ботев Враца, а в 17:45 стартира дуелът сред Крумовград и Берое.


В петък водачът в класирането ЦСКА позволи неверна стъпка при гостуването си на Славия и направи тъждество 1:1, което значи, че Лудогорец може да се приближи на три точки от върха с триумф над Ботев Враца. Шампионите загуби вкъщи от Славия в последните си мач от шампионата в понеделник, само че в четвъртък записаха триумф против Спартак Търнава в Словакия в Лигата на конференциите. " Орлите " имат два мача по-малко от ЦСКА и Черно море, които водят с по 42 точки, и в случай че ги завоюват, ще се изравнят с съперниците си за върха. Ботев Враца завоюва последния си мач против Локомотив Пловдив, само че продължава да бъде на предпоследното място в класирането с 13 точки.

В ранния мач ще се срещнат съседите в класирането Пирин и Локомотив София. Ако " орлетата " вземат мача на стадион " Христо Ботев " в Блаогевград, те ще се изравнят по точки с " железничарите ", които са на 13-то място.

В късния следобяд Курмовград посреща Берое в опит да запише първа победа от началото на октомври насам. От своя страна старозагорци се намират в добра форма, откакто записаха победи за Купата и шампионата в последните си два мача.

Програма за 19-ия кръг на Първа лига.

Петък, 1 декември

Арда - Ботев Пловдив 0:2

Славия - ЦСКА 1:1

Събота, 2 декември

Хебър - ЦСКА 1948 1:3

Етър - Черно море 1:2

Левски - Локомотив Пловдив 3:0

Неделя, 3 декември

12:45, Пирин - Локомотив София

15:15, Лудогорец - Ботев Враца

17:45, Крумовград - Берое. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР