С трансперанти, направени с подръчни средства на чаршафи или подобен

...
С трансперанти, направени с подръчни средства на чаршафи или подобен
Коментари Харесай

Едноцветна провокация към разноцветния София прайд

С трансперанти, направени с подръчни средства на чаршафи или сходен бял плат и черна багра, незнайна група " Млада армия " предизвика преди идния София прайд.

Снимки се популяризират във фейсбук профила на " Млада армия ", като групата се популяризира и с профили в Инстаграм и Телеграм .

Снимките са направени на мостове в София, очевидно през днешния ден или през вчерашния ден, а на трансперантите има подправени апели от името на ЛГБТ-общността. Защо са подправени - това излиза наяве както от стилистиката, по този начин и от дизайна. А и се появяват в деня преди София прайд.

Прави усещане обаче, че въпреки и групата да има 143 лайкове и 250 почитатели, самият пост да няколко часа към този момент има над 500 споделяния.

От Министерство на вътрешните работи нямат информация за извършената акция, нито за групата.

Очакваме информация и от Столична община, които дават отговор за стопанисването на обектите, които са употребявани за фотосите. Също по този начин ще желаяме информация и от Министерство на вътрешните работи дали имат информация за въпросната група и дали няма връзка с напрежението от преди няколко дни преди кино " Одеон ". 
 Министерство на вътрешните работи стартира инспекция за нахлуването в кино Обновена
Министерство на вътрешните работи стартира инспекция за нахлуването в кино " Одеон "

Политически симпатизанти спрели прожекцията на филм на " София Прайд "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР