С този вирус трябва да се води решителна борба. Това

...
С този вирус трябва да се води решителна борба. Това
Коментари Харесай

Генералът се появи: Мутафчийски се ваксинира с бустерна доза срещу COVID-19

" С този вирус би трябвало да се води решителна битка ". Това се споделя в известие на ВМА за това, че шефът на болницата проф. Вендцислав Мутафчийски  си е сложил трета бустерна доза против COVID-19.  

В момента 97% от приетите в болница с инфекцията пациенти в COVID-зоните на ВМА са неимунизирани, се споделя още в обявата. 


" Надеждата, с която посрещнахме 2021 година се оправда – имунизациите на този стадий са единственият метод да се защитим от подлото заболяване ", написа още в известието във Facebook.

" Доказано е, че избран интервал след имунизацията отбраната понижава. Затова нямах никакви съмнения, както и при „ първата игла ”, да си слага и „ трета ”, написа още проф. Мутафчийски. 

И споделя: " Не остана човек, който да не се е „ сблъскал ” с вируса – персонално или посредством свои близки и другари. Всеки ден виждам сътрудниците си в инфекциозната клиника, които се научихме да разпознаваме по силуетите им. Те не помниха какво е да работят без тежкото защитно облекло. Но в очите им към момента се чете вяра, че хората ще си върнат вярата в науката и че дружно ще се спечелим тази война! "  

Примерът на проф. Мутафчийски  бе последван от негови сътрудници, общо 11 медици, които си поставиха допълнителна защита срещу COVID-19.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР